Marko Marin Jang Bojs - Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Marko Marin Jang Bojs - Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Marko Marin Jang Bojs - Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

* Revanš meč plej-ofa za LŠ Crvena zvezda - Jang Bojs igra se u utorak na stadionu "Rajko Mitić" sa početkom u 21 sat

* Prva utakmica je završena rezultatom 2:2

* Strelci za crveno-bele bili su Miloš Degenek i novajlija Mateo Garsija

Ekipa portala alo.rs izašla je na ulice glavnog grada i pitala sugrađane da prognoziraju rezultat večerašnje utakmice između šampiona Srbije i šampiona Švajcarske. 

Sportski direktor Crvene zvezde jednu lepoticu zamenio drugom, ova brineta mami uzdahe gde god se pojave! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 27.08.2019. 17:45 Okružuju ga lepe žene! Mitar Mrkela, Foto: Alo!/M. Jošida * Mitar Mrkela je za zvezdu odigrao 327 utakmica i postigao 99 golova * Danas je sportski direktor Crvene zvezde * Bio je u braku sa Lidijom Vukićević Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a danas sportski direktor šampiona Srbije, Mitar Mrkela večeras ima veoma važna posla.

Utakmica sezone, kako je većina srpske javnosti naziva, već danima unazad izaziva veliku pažnju i prosto se može u vazduhu naslutiti da su ovo oni dani visokog napona tokom kojih se sitno broji do početka utakmice. 

A euforija je sasvim opravdana, crveno-beli imaju 2:2 iz Berna, a na svom stadionu su praktično neporaženi u eri trenera Vladana Milojevića. Svesni su svi da se Crvena zvezda nalazi na korak do ponavljanja velikog prošlosezonskog uspeha kada je prvi put u svojoj istoriji ušla u grupnu fazu Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Tada je Zvezda elminisala Salzburg nakon boljeg skora golova u gostima budući da je u prvom meču na praznom "Rajku" bilo 0:0, a 2:2 u gradu Mocarta. Ako fudbaleri srpskog šampiona ponovo sačuvaju svoju mrežu kao lani, jasno je da ih čeka najelitnije takmičenje.

Beograđane smo upravo pitali o šansama crveno-belih da se plasiraju u Ligu šampiona i za koga misle da će biti Zvezdin junak večeras

Ko ide dalje u Ligu šampiona?

 

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!

 

Komentari (1)

Kocka

27.08.2019 19:39

Šta je tu čudno da smo i mi Grobari uz Zvezdu u evropskim utakmicama. Ja navijam za sve naše klubove, tako sam i sina naučio. Premalo nas ima da bi se krvili, ionako nas ta Evropa ne želi u takmičenja. Zato, u inat njima večeras Zvezda, a u četvrtak Partizan ima da prođu, da osvetlaju Srbsku čast i ime, samo jako u pobedu.