Ivica Tončev
Marko Metlaš
Ivica Tončev

Marko Metlaš

Ivica Tončev, Foto: Marko Metlaš

Fudbaleri Radničkog iz Niša u subotu gostuju Crvenoj zvezdi u utakmici koja može da odluči prvaka države za ovu sezonu.

Pročitajte još:

POSLE ISPADANJA IZ LIGE ŠAMPIONA - ŠOK! Vlasnik PSŽ-a pušta klub niz vodu?! Kupuje evropskog šampiona! Tim sa tradicijom, na koji smo svi zaboravili, vraća se na veliku scenu!

RASKINULI UGOVOR Nekadašnja crno-bela haubica ponovo bez kluba!

OVO KIDA I NAJTVRĐA SRCA! Kakve sudbine! Jedan fudbaler Ajaksa je na korak do Barselone, a drugi ima TRAJNO OŠTEĆENJE MOZGA! (VIDEO)

Predsednik Meraklija Ivica Tončev obećao je ogromne novčane premijer za svoje fudbalere i trenera Nenada Lalatovića ukoliko savladalu aktuelnog šampiona Superlige.

Naime, ukoliko Lalatovićevi puleni poraze crveno-bele, podeliće između sebe čak 100.000 evra, dok će trener dobiti svoju premiju nevezanu za navedeni novac.

Ivica Tončev

Marko Metlaš

Ivica Tončev, Foto: Marko Metlaš

Nakon podele bodova u plej ofu, Radnički zaostaje za Zvezdom četiri poena i ukoliko slavi naći će se na samo jedan, što će znatno zakomplikovati trku za titulu Superlige.

Navijači Radničkog pred početak sezone sigurno nisu ni mogli da se nadaju da će se njihovi heroji boriti za čak dva trofeja ove sezone, pošto se Meraklije nalaze i u polufinalu Kupa Srbije gde iz očekuje dvomeč sa Partizanom.