ALO! TIKET NEDELJE "Redsi" stižu na "Vajt Hart Lejn", ponovo okršaj Junajteda i Palasa, veliki derbi u Lajpcigu, Madriđani za nastavak dobirh partija
Foto: Shutterstock

Fudbalske lige širom Evrope igraju se i ovog vikenda. 

Pred nama je još jedan bogat vikend, ponuda je velika, a ovo su neki od zanimljivijih duela koje vam predlažemo. 

TOTENHEM - LIVERPUL (Subota, 18.30) Engleska 1 

Izgleda da je prošla, svakako neuspešna, sezona pomogla u resetovanju Pevaca i Redsa. Oba tima igraju odlično na startu sezone i još uvek nemaju poraz u prvenstvu.  U prošlom kolu Pevci su ostali neporaženi u derbiju severnog londona na Emirejtsu, a to nije polazilo za rukom trojici prethodnih trenera Totenhema. Liverpul u ovaj meč ulazi posle 19 uzastopnih utakmica bez poraza i posle sedam uzastopnih pobeda, računajući sva takmičenja.  

ALO! TIKET NEDELJE Engleski velikan se muči na startu sezone, Milan hoće popravni protiv Verone, Siti za nastavak dominacije

PREDLOG: GG3+ (Oba tima će postići po gol uz minimum tri gola na meču) Kvota: 1.60 

MANČESTER JUNAJTED - KRISTAL PALAS (Subota, 16.00) Engleska 1 

Manje od četiri dana kasnije opet se sastaju Mančester Junajted i Palas, i to na istom mestu, na Old Trafordu. U EFL kupu u utorak Crveni đavoli su slavili sa ubedljivih 3:0 i prošli u narednu rundu gde ih čeka Njukasl, tim koji je izbacio šampiona Siti i sprečio gradski derbi u osmini finala Liga kupa. Junajted je opet favorit, ali smatramo da će sada gosti pružiti mnogo jači otpor.  

PREDLOG: 0-2 (Bez golova ili najviše dva gola na utakmici) Kvota: 2.06 

LAJPCIG - BAJERN MINHEN (Subota, 18.30) Nemačka 1 

Između dva prvenstvena kola Lajpcig i Bajern su morali da odrade zaostali posao u DFB kupu, zato što su u terminu prvog kola igrali međusobni duel u Super kupu Nemačke, kao šampion i osvajač kupa. Bavarci su pobedili četiri puta u ovom prvenstvu i remizirali sa Leverkuzenom, primivši gol iz penala u sudijskoj nadoknadi. Lajpcig je krenuo porazom baš u Leverkuzenu, ali je onda vezao četiri trijumfa i priključio se vodećima.  

PREDLOG: GG4+ (Oba tima će postići gol uz minimum četiri na meču) Kvota: 2.15 

ATLETIKO MADRID - KADIZ (Nedelja, 21.00) Španija 1 

Nije sezona počela idealno, međutim, mora se priznati da Atletiko Madrid u poslednje vreme igra zaista sjajno. Prvo su Jorgandžije u velikom derbiju Madrida bile bolje od Reala, kada je bilo 3:1, da bi u prošlom kolu puleni Čola Simeonea slavili na veoma teškom gostovanju kod Osasune, što je u ovom trenutku dovoljno za peto mesto na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Đironu. U prošlom kolu je Kadiz na svom terenu remizirao protiv Rajo Valjekana kada nije bilo golova, a trenutno se ova ekipa nalazi na odličnom devetom mestu na tabeli. 

PREDLOG: 3+ (Minimum tri gola na meču) Kvota: 1.73 

Ukupna kvota: 12.25

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading