ALO! TIKET NEDELJE Engleski velikan se muči na startu sezone, Milan hoće popravni protiv Verone, Siti za nastavak dominacije
Foto: Shutterstock

Fudbalske lige širom Evrope igraju se i ovog vikenda.

Prošlonedeljni tiket koji smo vam predložili bio je dobitan. 

A Pred nama je još jedan bogat vikend, ponuda je velika, a ovo su neki od zanimljivijih duela.    

BARNLI - MANČESTER JUNAJTED (Subota, 21.00) Engleska 1 

Engleski velikan se baš muči na startu sezone i sve je veći pritisak na Eriku Ten Hagu koji se ne snalazi baš najbolje pod njim i ako uskoro ne pronađe način da prodrma ekipu mogao bi da postane bivši. Što se tiče Barnlija, on je u ponedeljak osvojio prvi bod u Premijer ligi i očigledno je da ga očekuje grčevita borba za opstanak u nastavku kampanje.
Sa druge strane, Barnli je nastavio sa svojim otvorenim, napdačkim fudbalom koji ga je krasio prošle sezone, ali izgleda da on ne prolazi u Premijer ligi. Klaretsi su primili čak 12 pogodaka u uvodna četiri kola, a postiglu su ih samo pet i sa jednim osvojenim bodom su predzadnji na tabeli.

Predlog: GG (Oba tima će postići bar po gol na utakmici) Kvota: 1.75

MILAN - VERONA (Subota, 15.00) Italija 1

Milan mora da zaboravi na poraz od Intera. Protiv Njukasla to nije izgledalo loše, ali opet određene bolesti u defanzivi i apsolutna neozbiljnost Leaa u momentima kada treba postići gol.

Verona neće unapred istaći belu zastavu. Samo jedan poraz ima (Sasuolo) i sasvim zadovoljavajući nivo samopouzdanja. Problem bi mogao biti što je ovo. tako da kažemo, njeno prvo ozbiljnije gostovanje, a nije dobra na strani.

Predlog: 1 (Pobeda Milana) Kvota: 1.40

MANČESTER SITI - NOTINGEM FOREST (Subota, 16.00) Engleska 1

Siti je nastavio svoju dominaciju u engleskom fudbal i ove sezone, u uvodnih pet kola osvojio je maksimalnih 15 bodova, postigao je 15 golova i usamljen se nalazi na vrhu tabele sa dva poena prednosti u odnosu na Liverpul, Totenhem i Arsenal.

Proteklog vikenda ''građani'' su imali problema kada su gubili sa 0:1 na poluvremenu protiv Vest Hema, ali su ''dali gas'' u drugom delu igre i pogocima Dokua, Silve i Holanda došli do pobede.

Što se tiče Notingema, on je dosta dobro započeo novu sezonu i nalazi se na osmom mestu sa sedam osvojenih bodova iz uvodnih pet utakmica.  

Predlog: 1&3-6 (Pobeda Sitija i postići će između 3 i 6 golova) Kvota: 1.72

DORTMUND - VOLFSBURG (Subota, 15.30) Nemačka 1 

Velika bitka se vodi između ova dva tima na početku Bundeslige. Dortmund je trenutno na sedmoj poziciji sa osam, dok je Volfsburg mesto iznad Borusije, na šestom je mestu i ima devet bodova. Očekuje nas zanimljiv meč.

Predlog: 0-2 (Na ovom meču neće biti više od dva pogotka) Kvota: 2.90

Ukupna kvota: 12,22

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading