Aleksis Beka Beka
Foto: EPA/EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Vatrogasci i policija na listu mesta, u fudbalskom klubu Nica sve se zamrzlo. Fudbaler tog kluba Aleksis Beka Beka preti da će izvršiti samoubistvo skokom sa nadvožnjaka Manjan. 

Nadvožnjak na autoputu A8 visok je 110 metara, a kad se vest pojavila nesrećni igrač se nalazio na spoljašnoj strani zaštitne ograde. 

Profesionalni pregovarači odmah su stigli kako bi pokušali da ga ubede da se predomisli. Sve aktivnosti u Nici su otkazane do daljeg. Saobraćaj je u jednom pravcu obustavljen, u drugom usporen. Već se stvorila kolona duga pet kilometara.

UZNEMIRUJUĆE Srpski fudbaler prebačen u bolnicu u teškom stanju, objavio jezivu fotografiju iz kreveta

 krevetaBeka Beka ima 22 godine, prošao je sve mlađe francuske selekcije, nekada igrao kod Marka Nikolića u moskovskoj Lokomotivi, da bi avgusta 2022. za obeštećenje od 12.000.000 evra stigao u Nicu.

Isprva je igrao vrlo malo, ove sezone nimalo, ali… Ovo niko nije očekivao. 

BONUS VIDEO: 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading