CRVENO-BELI ĆE BITI TREĆI Robert Prosinečki pričao o Zvezdinim šansama u Ligi šampiona
EPA/ ALESSANDRO DI MARCO

 

Proslavljeni as Crvene zvezde Robert Prosinečki pričao je o šansama crveno-belih u Ligi šampiona.

Srpski šampion Crvena zvezda u utorak počinje sezonu u elitnom takmičenju gostovanjem aktuelnom šampionu Mančester sitiju, a otkrio je Robert Prosinečki očekivanja od tog meča.

- Teško mi je sad reći šta može. Kad vidimo koliko sve ekipe na svetu ulažu u fudbal, od Engleza do Nemaca koji su u grupi, teško se boriti s takvim višemilionskim timovima. Ali Crvena zvezda u poslednje vreme radi jako dobro, odlično koristi prelazni rok, kupuje kvalitetne igrače… Evo, Kraso je već napravio razliku, sigurno je doneo kvalitet. Ostala pojačanja takođe. Tako da neće biti nikome lako, bar na Marakani će biti teško svakome. Ako ne prva dva mesta, treće mesto u grupi je realnost. Sve ispod toga bilo bi greota, baš zbog ovih ulaganja i kvalitetnog rada u klubu, a sve iznad trećeg mesta je dodatni pomak i dodatni uspeh - rekao je Prosinečki za "Sportal".

CRVENO-BELI ĆE BITI TREĆI Robert Prosinečki pričao o Zvezdinim šansama u Ligi šampiona

EPA-EFE/FEHIM DEMIR

 

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić je nedavno istakao da je klub nadmašio Dinamo i da je trenutno prvi klub u regionu.

- Ne bih ja to tako gledao, u našoj regiji će svako hvaliti svoje. Teško je uporediti, ipak je sve to drugačije. Dinamo već godinama dominira, stalno je u Europi - bilo u Ligi šampiona ili Ligi Evrope, tu je. Zvezda je isto to poslednjih šest godina, kao i ono ranije naravno, ali je nezgodno sada reći tko je trenutno bolji. Dinamo svake godine ostvaruje i velike transfere, od Luke Modrića, pa nadalje u kontinuitetu prodaje igrače za više miliona evra. To Zvezdi još nedostaje, ali kažem, s obzirom na to kako se radi, kako se planira, Zvezda je na dobrom putu. Posle dobrih kupovina, kao sada, mora doći i do dobrih prodaja.

Upitan je Prosinečki vidi li sebe ponovo kao trenera Zvezde.

- Život je čudan, život piše romane. Nikad ne reci nikad. Ne znaš šta ti se može dogoditi u životu, ali dobro, trenutno je to teško", istakao je "Žuti".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading