POKETINO OTKRIO RAZLOG ZAŠTO PETROVIĆ NIJE DEBITOVAO Nismo još uvek dobili potvrdu da je Đorđe dostupan
Foto: EPA/EPA-EFE/FILIP SINGER

Menadžer Čelsija Maurisio Poketino je na konferenciji za medije pred duel sa ekipom Vimbldona na Liga kupu Engleske pričao o razlozima zašto na spisku nema mladog srpskog golmana Đorđa Petrovića.

- Protiv Vimbldona će braniti Sančez, još uvek nismo dobili potvrdu da li je Petrović dostupan ili ne. Još uvek ne znam da li možemo da računamo na njega u sredu i zato smo se pripremali za utakmicu sa Robertom na golu - istakao je Maurisio. 

GORKO VEČE ZA NJEGA Posle debakla u Superkupu Nemačke, Tuhel se izvinjavao Kejnu

Đorđe je došao prethodne nedelje, a Čelsi je koštao oko 17,5 miliona dolara, koje je tim iz Londona morao da uplati na račun Nju Ingland Revolušna. Poketino je pritom dodao da smatra da će mu trebati vremena da razume koncept igre.

- Mislim da mu treba više vremena da shvati način na koji želimo da igramo, koncept sa Tonijem Himinezom i Hilariom, trenerom golmana. Petrović dobro radi, ali ne želimo da žurimo. Ne znamo ni da li će biti na klupi, jer dozvole još uvek nema - rekao je Poketino.

Utakmica između Čelsija i Vimbldona koji svoje mečeve igra u 4. ligi, odigraće se u sredu 30. avgusta na Stamford Bridžu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.          

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading