FK AEK
Foto: EPA/EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU

Čini se da nije gotova dramatična situacija u Grčkoj nakon sinoćnjeg haosa. Posle velike tuče između "Bed Blue Bojsa" i navijača AEK-a te ubijenog mladog Grka (29), problemi ne staju.

Postoji bojazan da bi moglo doći do novih sukoba, a Hrvati su dobili važan savet.

– Ako ste Hrvat i trenutno ste na odmoru u Grčkoj, dobro se kamuflirajte, ne pokazujte odakle ste, pogotovo ako ste na odmoru sa porodicom, dobronamerna je poruka, hrvatskim građanima iz grčke metropole koju je uputio Georgius Masijas, novinar i direktor grčkih dnevnih sportskih novina.

Masijas je iskreno zabrinut zbog onoga što se dešava u Atini i onoga što potencijalno tek treba da dođe nakon tragičnog ubistva navijača grčkog AEK-a sa kojim je Dinamo trebalo da igra kvalifikacije za Ligu šampiona. Grčki mediji se takmiče u ocrnjivanju Dinama, njihovih navijača i Hrvatske uopšte nakon što su navijači Dinama otputovali u Grčku uprkos zabrani i izazvali ili samo bili deo haosa u kojem je potvrđena smrt nesrećnog 29-godišnjeg Mihalisa Kacurisa. Svedoci su grčkim portalima rekli da je nesrećni čovek "krvav odveden" sa mesta nereda i da je uprkos nadljudskim naporima lekara preminuo od "nekoliko uboda nožem".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading