Vojvodina - Apoel
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/ nr

I u prvoj utakmici Apoel je slavio sa 2:1, te tako ukupnim rezultatom 4:2 prošao dalje i zakazao susret sa Dila Gorijem iz Gruzije.

Verovali su Novosađani da mogu da nadoknade minus iz prvog meča. Trener Radoslav Batak žrtvvovao je premijerni meč Superlige protiv Crvene zvezde u Beogradu (0:5), izveo je tada kombinovan sastav kako bi pojedini prvotimci što svežiji dočekali revanš sa Kipranima.

Ipak, Apoel je ponovo bio bolji.

Nije Vojvodina dobro počela meč, iako su njeni igrači od prvog minuta imali veliku podršku sa tribina. Kiprani su kao i u prvoj utakmici prvi došli do gola. Strelac je u 27. minutu bio internacionalac iz Gane Kingsli Sarfo.

Vojvodina - Apoel

FOTO TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/ nr

 

 

Samo desetak minuta kasnije, domaćin dolazi do izjednačenja. Odlično je Čumić između dva defanzivca proturio loptu do Dejana Zukića, koji je još bolje šutirao i kao i u Nikoziji pre nedelju dana izjednačio rezultat na 1:1.

U nastavku meča mnogo iskusniji gosti su totalno „uspavali“ igru. Fudbaleri Vojvodine nikako nisu uspevali da stvore izgledniju priliku, da bi u 74. minutu usledio hladan tuš. Sudija je pokazao na jedanesterac za Apoel jer je lopta pogodila u ruku Traorea. Najstrožu kaznu izveo je Efrem i snažnim udarcem savladao Carevića – 1:2.

Do kraja smo videli samo jalove napade Vojvodine koja nije uspela da napravi preokret.

Vojvodina - Apoel 1:2 (1:1)

Stadion: Karađorđe (Novi Sad)

Sudija: Vitalijs Spasjonikovs (Litvanija)

Vojvodina: Carević – Jeličić, Traore, Crnomarković, Lazarević – Milosavljević, U. Nikolić, Zukić – Baraj, Vukić, Čumić.

Apoel: Belec – Čibake, Krespo, Dvali, Sušić – Kostadinov, Gomes, Sarfo – Vilson, Kvilitaja, Fetfacidis.

Kraj, Apoel je ponovo bio bolji od Vojvodine sa 2:1!

90. minut - Igraće se još pet minuta na "Karađorđu".

83. minut - Sve manje nade za Novosađane.

74. minut - Gol! Efrem donosi novu prednost Apoelu, i to sa bele tačke.

73. minut - Penal za Apoel. Efrem je probio po levoj strani, upetljao se pred golom, ali je uspeo da zavrne loptu ka sredini, a ona je pogodila u ruku Traorea.

62. minut - Oboren je Čumić na nekih 20 metara od gola APOEL-a, frontalno, po sredini. Biće slobodan udarac.

Ništa iz slobodnjaka, pogođen je živi zid.

57. minut: Novi napad Kiprana, udarac Fetfacidisa sa 18 metara, lopta je zakačila Lazarevića i završila u korneru.

52. minut - Udarac Sarfa, ali lak posao za Carevića.

50. minut - Pritisak APOEL-a na startu drugog dela, prvo korner, pa posle odbitka pokušaj da se solo prodorom dođe do pred gol Vojvodine, ipak, sve te napade Lale su odbile.

Poluvreme, 1:1 je u Novom Sadu!

45. minut - Velika prilika za Zukića! Dobio je povratnu loptu na nekih 14-15 metara od gola, frontalno, imao je otvoren prostor za šut, ali je Belec shvatio gde će udarac ići i na vreme je krenuo prema tom uglu i odbranio.

37. minut - Goooool! Zukić donosi izjednačenje Vojvodini! Dobio je loptu na desetak metara iskosa sa leve strane, šutirao a lopta je prošlo kroz noge Krespa i prevarila golmana Beleca.

 

 

29. minut - Kakva prilika za Vošu. Čumić je na 11 metara od gola prevario čuvara, našao se sam ispred golmana APOEL-a i šutirao mu u nogu, iako je Belec već bio u padu!

28. minut - Gol, Apoel vodi sa 1:0, strelac je Sarfo. Akcija je išla po levoj strani, stigla je povratna lopta na ivicu šesnaesterca, tamo se našao Sarfo, koji je pogodio malu mrežu Carevićevog gola.

24. minut - Otvorila se kontra Čumiću posle slobodnjaka za APOEL, išao je kapiten Vojvodine jedan na jedan sa štoperom gostiju, ali ga je na kraju stigao s leđa fudbaler kiparskog kluba i uspeo čisto da mu oduzme loptu.

17. minut - Nismo mnogo toga videli od početka meča. Uspavanku gledamo na "Karađorđu".

10. minut - Prva šansa za goste, posle slobodnog udarca lopta je došla do Čibakea, koji je pokušao makazicama sa desetak metara, ali je bio to slab udarac za golmana Carevića.

5. minut - Dugo je trajao napad APOEL-a, prvo na levoj, pa na desnoj strani, na kraju centaršut Sarfa, ali neprecizan.

1. minut - Utakmica je počela!

19.10 - Pobednik ovog dvomeča u trećoj rundi se ukršta sa boljim iz dvoboja između ukrajinske Vorskle i gruzinskog Dila gorija.

 

 

19.05 - Trener Vojvodine Radoslav Batak napravio je dve izmene u odnosu na prvi meč: Vukić će u špicu igrati umesto Vukčevića, dok je u odbrani umesto Antonijevića na terenu Jeličić.

19.00 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija u kojem se sastaju Vojvodina i Apoel. Uz alo.rs pratite sva dešavanja iz Novog Sada.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading