Džordan Ozuna
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Džordan Ozuna (33), američka lepotica, promenila je veru i prešla na islam. Glavni razlog je, naravno, njen dečko Karim Benzema, sjajni francuski fudbaler koji karijeru nastavlja u Al Itihadu.

Karim Benzema

EPA

 

Rodila mu četvrto dete

Ozuna je proletos rodila dete Benzemi, što je njegovo četvrto. Pol i ime još nisu otkrili.
- Kad sam upoznala Karima, nisam znala ko je on. Ja sam Amerikanka, ne znam puno o fudbalu. Međutim, od početka sam osećala da je nešto drugačije. Karim je neverovatan tip. Kad kažem da mi je on najbolji prijatelj, stvarno to i mislim.

Doskorašnji kapiten Reala je prilikom promocije u Saudijskoj Arabiji rekao koliko mu znači vera, a to je sad pokazala i njegova devojka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

- Prešla sam na islam. Bilo je to ovde u madridskoj džamiji, mala i intimna ceremonija. Uče Kur'an. Plakala sam kao devojčica. Vrlo sam sentimentalna - ispričala je Džordan za španski magazin „Yo Dona“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan (@jiordyn)

Kaže da je puno istraživala o islamu.

- Smatram da je prekrasna vera. Dirnulo me sve što sam o njoj pročitala. Za vreme ramazana sam čitala Kur'an i to me rasplakalo. Pročitala sam i Sveti put u islam, o hrišćaninu koji prelazi na islam, poput mene. Zaista dragocena knjiga.

Džordan Ozuna

EPA/MOHAMMED BADRA

 

Bum na dodeli „Zlatne lopte“

Benzema je dugo skrivao devojku od očiju javnosti, pokazao ju je svetu prošle godine na svečanosti na kojoj mu je uručena „Zlatna lopta“. Upoznali su se u Lionu, rodnom gradu 35-godišnjeg Francuza alžirskog porekla.

 

Raduje se, kaže, odlasku u Arabiju.

- Želim avanturu i stvarno želim da upoznam novu kulturu i hranu. S moje strane nema problema. To je prekrasna kultura i ja sam oduševljena ovom avanturom - rekla je Džordan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading