Klaudija Romani
Foto: Profimedia/Profimedia

 

Da li je ovo izdaja Milana? Prema fotkama sa sunčane Floride, nesumnjivo jeste.

Klaudija Romani

Profimedia

 

Klaudija Romani, osvedočena navijačica „roso-nera“, po ko zna koji put je razotkrila zavodljivo telo, s akcentom na izvajanu zadnjicu i bujne grudi, ali ovog puta je pozirala u opremi Inter Majamija!

Klaudija Romani

Profimedia

 

Jasno i zbog čega, i ona jedva čeka da vidi Lionela Mesija u dresu „flamingosa“. Tim pre što već deceniju i po živi u gradu koji je slavni Argentinaa digao na noge i pre nego što će doći.

Lionel Mesi

AP/Natacha Pisarenko

 

Italijanskoj manekenki i fudbalskoj sutkinji (položila ispit za Seriju A i Seriju B još 2014) ovo nije prvi put da otkazuje ljubav Milanu.

Umela je na užarenom pesku da se slika i u opremi engleske reprezentacije, podržavala je i Brazil, za svoje „azure“ je razumljivo...

Pred minulo finale Lige šampiona se fotkala u dresu Mančester sitija, što je opet prihvatljivo za fanove „roso-nera“, jer je rival „građanima“ bio njima omraženi gradski rival Inter.

Nedavno je 41-godišnja državljanka SAD, svojevremeno proglašena za jednu od 100 najse*sepilnijih žena na svetu, pružila podršku Majamiju u finalu plej-ofa NBA lige.

Nikola Jokić

AP/David Zalubowski

 

To je, međutim, bilo badava Batleru i ekipi jer protiv Nikole Jokića i šampionske družine iz Denvera nisu imali šanse. Nagetsi su slavili s 4-1 u pobedama, naravno najviše zahvaljujući našem asu, MVP finala, i osvojili prvu titulu u klupskoj istoriji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading