Šira Glazer Morag
Foto: Printscreen/Printscreen/Instagram

 

Promene u Zvezdi! Od gola pa nadalje u polje...

Barak Bahar, trener Crvene zvezde

Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Novi trener srpskog prvaka Barak Bahar je započeo rezove u ekipi koja ima velike ambicije u Ligi šampiona. I prvi se na udaru našao čuvar mreže i kapiten Milan Borjan, koga Izraelac ne vidi kao opciju među stativama.

Omri Glazer

EPA/LAURENT GILLIERON

 

Za Bahara je karakteristično da slepo veruje pomoćnicima, pa je sigurno da je njegov trener golmana Gaj Vizinger pokrenuo temu koja u Beograd može da dovede Omrija Glazera (27) iz Hapoela Ber Ševe.

S njim bi stigla i supruga Šira Glazer Morag, osnivač i dizajner „Vague et chanson“, brenda koji je pustio pipke u modnim centrima poput Milana, Pariza i Rima, gde je sedište ove firme.

Veoma je aktivna na društvenim mrežama na kojima reklamira svoje kreacije uz poruku:

„Imam predlog za vas, ako ste zainteresovani pošaljite mi poruku i reći ću vam o čemu se radi“.

Definitivno, Vizinger odlično poznaje prvog pika za Borjanovog naslednika, s kojim je sarađivao u Hapoelu, kao i Bahar. Očigledno se uklapa u zahteve Barakovog stručnog štaba, posebno kad je reč o igri nogom, što je, navodno, naveo kao Borjanov najveći nedostatak. Glazer je četiri puta branio za reprezentaciju (debitovao 2017), računajući i dva startna meča proletos u kvalifikacijama za EP.

Zlatna rukavica Izraela

Glazer je u tek završenoj sezoni branio na 35 mečeva, a kako, pokazuje nagrada za najboljeg čuvara mreže izraelske lige.
„Veoma sam ponosan na to što sam drugu godinu zaredom najbolji golman. Hvala klubu na još jednoj neverovatnoj sezoni, hvala navijačima koji su glasali i podržavali me, a posebno hvala mojoj supruzi i porodici. Volim te mnogo“, napisao je Omri na Instagramu uz fotku sa Širom.

Muka za Zvezdu je, međutim, obeštećenje koje bi išlo do dva miliona evra (1,4 miliona procenjen na Transfermarktu), jer ima ugovor do 2026, a i bio bi stranac više u timu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading