PONOSAN SAM NA MOMKE Luković: Svi su živeli za jedan san
Foto: Promo/Foto: FSS

Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković nije imao šta da zameri svojim igračima posle poraza u četvrtfinalu EP u Mađarskoj.

"Orlići"nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Evropskog prvenstva, pošto su izgubili od Poljske 3:2 (1:0).

- Pohvalio bih momke za sve što smo uradili tokom ovog turnira i generalno, tokom dve godine koliko sarađujemo. Sam plasman među osam najboljih je uspeh svakako. Želeli smo više od toga, a momci su stavrno dali svoj maksimum danas, nije fraza. Desilo se to što se desilo, primili smo gol u 90. minutu. Dva puta gubili, dva puta se vraćali, želeli smo pobedu, ali nismo došli do nje. Pohvalio bih i ohrabrio momke, jer su tek na početku svojih karijera, koliko god da je sada ovo teško. Pre svega njima, jer im je ovo prvo reprezntativno iskustvo. Ali značiće im ovo - rekao je Luković posle meča sa Poljskom.

Srbija je dva puta gubila, dva puta se vraćala, ali su na kraju Poljaci otišli u polufinale šampionata Evrope, čime su ujedno izborili i plasman na Svetsko prvenstvo u novembru ove godine.

- Poljacima čestitam na prolazu polufinale. Još jednom pohvale za našem momke, lepa budućnost je pred njima. Ponosan što sam što treniram jednu ovaku grupu momaka, svi su živeli za jedan naš san, Razumljivo je da je teško, treba da dignu glavu. Ja sam ponosan na njih - rekao je Luković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading