VELIKA ŠTETA "Orlići" se dva puta vraćali iz minusa, ali u 90. minutu ostali bez polufinala Evropskog prvenstva (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/Foto: FSS

 

Utakmica je počela loše za izabranike Aleksandra Lukovića, Poljska je povela već u četvrtom minutu kada je Jakub Kržinanovski natrčao na loptu koju je prethodno odbranio golman Viktor Džodić i poslao je u mrežu.

Poljska je bolje kontrolisala igru u prvom poluvremenu, a lako je moglo da se desi da se na odmor ode sa 1:1, ali Mihajlo Cvetković nije iskoristio odličnu priliku u 45. minutu.

VELIKA ŠTETA

Foto: FSS

 

Ipak, Srbija je izjednačila u 51. minutu pogotkom Veljka Vukojevića posle odličnog udarca Andreja Petrovića. Poljska je vratila vođstvo u 62. minutu koji je izborio i pretvorio u gol Danijel Mikolajevski. Matija Popović je imao sjajnu šansu za izjednačenje u 65. minutu, ali je nije iskoristio. Nisu se poredavali "orlići", izjednačili su u 70. minutu kad je Andrej Subotić posle asistencije Nikše Delibašića poslao loptu u mrežu Poljaka.

Delovalo je tad da će meč otići u produžetak, ali da ne bude tako, pobrinuo se Filip Rejčik majstorijom iz slobodnog udarca u 89. minutu.

Srbija je eliminacijom u četvrtfinalu kontinentalnog šampionata ostala bez plasmana na Svetsko prvenstvo koje je na programu u novembru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading