KOŠTAĆE IH 60 MILIONA EVRA Čuveni fudbaler najavio transfer bombu, evo gde Vlahović prelazi
Foto: EPA/EPA/Roberto Bregani

 

Nekadašnji italijanski fudbaler Antonio Kasano (40) predlaže upravi Milana da narednog leta kupi od Juventusa srpskog napadača Dušana Vlahovića (23).

Srpski reprezentativac je u lošoj formi u poslednje vreme, a italijanski mediji spekulišu da je u lošim odnosima sa trenerom Masimilijanom Alegrijem.

Vlahović nije postigao gol za "staru damu" na prethodnih deset utakmica i sve više se govori o tome da će na leto promeniti sredinu i pojačati neki drugi klub.

Prema mišljenju Antonija Kasana, nekadašnjeg reprezentativca Italije, tu situaciju trebalo bi da iskoristi Milan. Bivši as Rome, Real Madrida, Milana i Intera veruje da će "rosonerima" za dovođenje srpskog centarfora biti potrebno okvirno oko 60 miliona evra.

KOŠTAĆE IH 60 MILIONA EVRA Čuveni fudbaler najavio transfer bombu, evo gde Vlahović prelazi

AP/Marco Alpozzi

 

- Da sam na mestu uprave Milana, krenuo bih po Dušana Vlahovića. Izvesno je da će Milan zaraditi ozbiljan novac od Lige šampiona, a od tog profita izdvojio bih 50 ili 60 miliona evra za Vlahovića. Ako Juventus ne smeni trenera, Vlahović će da im ode. Samo jedan od njih dvojice sledeće sezone biće u klubu. Milan mora da uloži veliki novac, jer trener Stefano Pioli zaslužuje da dobije napadača top klase. A to je Vlahović. Poznaje ligu, još uvek je mlad i napadač je za narednih deset godina - poručuje Kasano u podkastu kod Kristijana Vijerija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading