DEKI STANKOVIĆ PODNEO OSTAVKU Sampdorija sve više tone, izbio haos posle ubedljivog poraza
EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Dva vezana remija protiv Specije i Lečea dala su kakvu-takvu nadu navijačima Sampdorije da je ipak nekako moguće doći do opstanka, međutim sve se raspršilo na gostovanju u Firenci. Luka Jović i njegovi saigrači bili su nemilosrdni prema Sampdoriji i ispratili su je kući sa pet golova u mreži, a Dejan Stanković delovao je potpuno utučeno kada je sudija odsvirao kraj, pošto je jasno da je iste sekunde i njegova "glava na stolu".

Italijanski mediji pišu da je Dejan Stanković odmah posle utakmice podneo ostavku i to je obrazložio igračima, odnosno čini se da će sezonu u Sampdoriji dovršiti neki drugi trener, pošto Srbin smatra da nije uspeo da trgne ekipu - niti to može da uradi ako ostane na klupi slavnog kluba. 

VELIKO IZNENAĐENJE U MADRIDU Španac u pravom trileru eliminisao Runea, sledi duel sa Hrvatom

DEKI STANKOVIĆ PODNEO OSTAVKU Sampdorija sve više tone, izbio haos posle ubedljivog poraza

Alfredo Falcone/LaPresse via AP

 

Više puta je Stanković posle poraza znao da priča da "se ne predaje" i da "nikad ne odustaje", međutim istina je da rezultati nisu dobri i da će Sampdorija svakog trenutka skliznuti u Seriju B, gde joj je budućnost, uz silno nezadovoljstvo navijača prema rukovodstvu, takođe više nego neizvesna. Zbog toga je podneo ostavku koju klub i dalje nije prihvatio, pa je nastao haos jer žele da završi sezonu!?

-Ako sam ja problem, u redu, prihvatam to sa dostojanstvom i ponosom. Dao sam sve od sebe i ne žalim ni zbog čega, uradio bih isto i bio na istom putovanju sto puta. Ne krivite igrače, ovih 5:0 je samo na meni. Pričajmo o tome! - naglasio je Stanković u obraćanju medijima posle utakmice u Firenci.

Podsetimo, Dejan Stanković je letos napustio Crvenu zvezdu nakon neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife, da bi potom od oktobra preuzeo Sampdoriju Na 26 utakmica sa ovim klubom ostvario je samo četiri pobede, šest remija i čak 16 poraza. Ipak, mora se istaći da je tim koji je dobio na raspolaganje vrlo slab i da tokom januara nisu stigli fudbaleri koji su kvalitetom popravili to stanje.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading