FUDBALSKA BOMBA NA POMOLU Nejmar karijeru nastavlja u Premijer ligi?!
Foto: Tanjug/AP

Kada je ovaj brazilski as 2017. prelazio iz Barselone u Pari Sen Žermen, njegov dotadašnji klub je uspeo da potpiše ugovor sa kolegama iz francuske prestonice o čak 222 miliona evra nadoknade za to "odricanje".

Time je Nejmar zauzeo apsolutni vrh na listi najskupljih fudbalskih transfera svih vremena, a koliko je to bio spektakularan potez govori i da je dotadašnji rekord iznosio 105 miliona evra i držao ga je prelazak Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted 2016, a na drugom mestu je bilo Realovo plaćanje 100 miliona Totenhemu za Gereta Bejla 2013. 

Sada je, međutim, izgleda došlo vreme za novu Nejmarovu selidbu i to - u englesku Premijer ligu. 

ENGLEZ "ODLEPIO" ZA CRVENOM ZVEZDOM Veliki navijač Čelsija, došao na "Marakanu" i zavoleo "delije" (VIDEO)

Kako javlja "Dejli miror", novi gazda Čelsija Tod Boeli ne samo da je zainteresovan da sjajnog 31-godišnjeg fudbalera dovede među "plavce", već je obavio i prvi sastanak tim povodom sa predsednikom PSŽ-a, Naserom Al-Kelaifijem.

Jedina bojazan u taboru londonskog kluba su relativno česta Nejmarova odsustva zbog povrede, ali imajući u vidu fudbalski kvalitet koji Brazilac poseduje, nema sumnje da će "plavci" dati sve od sebe da takvog majstora dovedu u svoje redove. 

Čelsi je ove godine ostvario peti naskuplji transfer svih vremena, uplativši u kasu Benfike 121 miliona evra za Enca Fernandeza, ali je u 2023. dao i 70 miliona Šahtjoru za Mihaila Mudrika (38. najskuplji transfer svih vremena).

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading