ENGLEZI IMAJU EKSKLUZIVU Mesi spreman na sve da se vrati u Barselonu
EPA-EFE/YOAN VALAT

Mesi je od 2000. do 2021. igrao za Barselonu, a onda je prešao u PSŽ zbog finansijskih problema u kojima se našao katalonski klub. On ima ugovor sa "svecima" do kraja sezone, ali još nije odlučio gde će da nastavi karijeru iako ima ponudu da produži saradnju sa šampionom Francuske.

Dejli mejl navodi da je legendarni argentinski fudbaler odlučio da ponovo živi sa porodicom u Barseloni. Katalonski klub će na početku pregovora Argentincu da ponudi dvogodišnji ugovor po kome će zarađivati 12 miliona evra po sezoni.

MESI OPET U BARSELONI - (NE)MOGUĆA MISIJA Prvi čovek Katalonaca otkrio sve detalje

"Mesi je svestan finansijskih problema Barselone i razume tešku situaciju u klubu u kome se proslavio i proveo skoro celu karijeru. Argentinac jasno pokazuje da je spreman da odbije ponudu klubova iz Saudijske Arabije po kojoj bi za dve godine zaradio oko pola milijarde evra - samo zbog lojalnosti i nove šanse u Barseloni. Mesi je uveren da i dalje može da igra na vrhunskom nivou, a za nekoliko godina možda će biti spreman da nastupi i na nekoj 'egzotičnoj' fudbalskoj destinaciji", navodi britanski list.

Mesi je ove sezone odigrao 36 utakmica za PSŽ i postigao je 20 golova.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading