NA IVICI JE Inzagi dobija otkaz ako se Inter ne plasira u polufinale LŠ
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Inzagi je noćas imao sastanak sa čelnicima kluba posle poraza Intera od Monce (0:1) u 30. kolu Serije A. Inter je posle serije loših rezultata pao na mesto na tabeli Serije A sa 51 bodom. Milanski klub je poslednju pobedu u italijanskom prvenstvu ostvario petog marta protiv Lećea (2:0).

Međutim, Inter je na korak od plasmana u polufinale Lige šampiona, pošto je u gostima savladao Benfiku 2:0 u prvoj meču četvrtfinala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Italijanski mediji navode da je jučerašnji poraz od Monce bila kap koja je prelila čašu zbog čega je Inzagi noćas satima razgovarao sa rukovodstvom Intera.

Direktori Intera i članovi uprave, među kojima su bili, Stiv Žang, Bepe Marota, Pjero Ausilio, Dario Kakin i Alesandro Antonelo postavili su ultimatum Inzagiju.

"Razgovaralo se o porazu od Monce, kao i o situaciji u klubu. Plan je da Inzagi ostaje trener Intera iako su navijači frustrirani i razočarani. Međutim, njegova budućnost na mestu trenera zavisi od meča sa Benfikom. Inzagi mora da izbori polufinale Lige šampiona, kao i da obezbedi plasman među četiri najbolja tima u Seriji A, jer ta mesta naredne sezone vode u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Inzagi je napustio stadion u Milanu pola sata posle ponoći", navode italijanski mediji.

Inter će igrati sa Benfikom u sredu u Milanu od 21 sat u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading