ZABIO MU JE NOŽ U LEĐA Mesi ne razgovara sa samo jednim igračem, nikada mu neće oprostiti izdaju
Foto: AP/AP/Christophe Ena

Argentinski fudbaler Lionel Mesi ostao je u dobrim odnosima sa skoro svim fudbalerima sa kojima je igrao tokom karijere, međutim jedno prijateljstvo je puklo.

Mesi skoro dve godine nije progovorio ni reč sa Đerarom Pikeom, nekadašnjim saigračem iz Barselone, a po svemu sudeći - pitanje je da li će se njihov odnos ikada popraviti pošto je Argentinac i dalje besan zbog onoga što je uradio Šakirin bivši.

Sve je puklo u leto 2021. godine kada je Lionel Mesi ostao bez ugovora u Barseloni i klub se borio da pronađe novac kako da produži saradnju sa njim, a tada je Đerar Pike savetovao predsednika kluba Đoana Laportu da se odrekne Argentinca - i da počne novu eru na "Nou Kampu".

Ispostavilo se da je to bio dobar savet pošto je Barselona u međuvremenu stala na noge i na putu je da osvoji titulu, nakon čega bi opet mogli da dobiju Lionela Mesija - bez obeštećenja.

Međutim, Mesi je bio ljut što je Pike takve stvari govorio Laporti i smatra da nije trebalo da se meša u poslovanje, pa nisu razgovarali od kada Barselona nije ponudila novi ugovor Argentincu i tako ga primorala da ode u Pari Sen Žermen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading