DOKLE VIŠE? Još jedan bivši igrač Ajaksa udario na Tadića, niko nije ovako isprozivao kapitena Srbije
EPA/ MAURICE VAN STEEN

Iako je i ove sezone jedan od najboljih igrača popularnih "Kopljanika" i u domaćem šampionatu ima osam postignutih golova i 16 asistencija, brojni fudbalski "stručnjaci" u njemu vide glavnog krivca za gotovo svaki neuspeh tima iz Amsterdama.

Utisak je da bivši igrači Ajaksa, poput Veslija Snajdera i Keneta Peresa, jedva čekaju kiks tima iz Amsterdama kako bi imali povod da "opletu" po Srbinu.

TEŽAK KIKS KOPLJANIKA Ajaksu ne pomaže ni Tadić, remi koji bi mogao da košta Holanđane u borbi za titulu

Posle remija sa Go Ahed Iglsima, pomenuti Peres iskoristio je priliku da isproziva kapitena Ajaksa.

- Dušan Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da verujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Video sam ove nedelje jednog saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao.. - ironičan je bio bivši fudbaler Ajaksa, a sada fudbalski analitičar na holandskoj televiziji.

Fudbalerima Ajaksa na meču protiv Go Ahed Iglsa poništen je potpuno regularan gol i praktično oduzeta pobeda. Naime, sudija je zbog navodnog ofsajda poništio gol Muhameda Kudusa u 34. minutu meča. Ispostavilo se da nedozvoljene pozicije nije bilo, ali kako VAR nije funkcionisao na ovom meču.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading