DA LI ZNATE ŠTA ALTA, PAYSPOT I A VAUČER IMAJU ZAJEDNIČKO? Saznajte koje sve usluge vas očekuju na uplatnim mestima
Foto: Promo/AdmiralBet

 

Usluga uplate depozita na online naloge za klađenje je sve popularnija među menjačnicama i drugim platnim institucijama. Jedna od glavnih prednosti je ta što se menjačnice nalaze na svakom koraku širom Srbije, pa je mnogim igračima lakše da nađu najbližu menjačnicu nego kladionicu kako bi dopunili svoj korisnički nalog.

Samim tim, kompanija AdmiralBet je spostavila saradnju sa Alta Pay, Payspot i A Vaučer platnim institucijama, čime je vidno olakšala uplatu depozita svim svojim igrača. Na nekoliko stotina lokacija širom Srbije ljubitelji igara na sreću će moći besplatno da produže zabavu tako što će brzo i lako dopuniti svoje AdmiralBet koriničke naloge.

Kao što je već rečeno, ova usluga je potpuno besplatna, bez dodatne provizije, a deponovana sredstva se odmah prebacuju na nalog igrača. Uplaćeni novac će momentalno biti dostupan na nalogu igrača i istog trenutka će moći da bude korišćen za odigravanje tiketa ili kao ulog na omiljenim slot igrama.

Sve dodatne informacije o korišćenju ovih usluga se nalaze na ovom linku, gde je detaljno objašnjeno kako uplatiti depozit putem nekog od ova tri načina dopune.

Naravno, kako bi igračima ova usluga bila dostupna neophodno je da imaju otvoren nalog na AdmiralBet.rs, što se može uraditi u svega nekoliko klikova na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Po kompletiranoj registraciji sve igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita na nalog donosi dodatnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Ne prekidajte zabavu! Pronađite najbližu lokaciju, uplatite depozit i krenite u pohod na dobitke koji Vas očekuju na AdmiralBet.rs!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading