PSV BEZ MILOSTI ZA HULIGANA Napao Dmitrovića, pa dobio brutalnu kaznu od 40 godina
Foto: AP/AP Photo/Peter Dejong

Fudbalska javnost je ostala zgrožena potezom holandskog huligana koji je na meču Lige Evrope, između PSV-a i Sevilje utrčao na teren i pokušao da se fizički obračuna sa srpskim golmanom, Markom Dmitrovićem, koji nosi dres španskog kluba. 

Srećom, Dmitrović se odlično snašao i oborio, a potom i savladao huligana dok nije pristiglo obezbeđenje koje ga je odvelo i predalo policiji. Prestupnik je nedugo zatim i izveden pred sudm koji mu je izrekao kaznu od tri meseca zatvora, od toga mesec dana uslovno. Uz to, izrečena mu je i kazna odlaska na teritoriju stadiona PSV-a u Ajndhovenu, u trajanju od dve godine.

Ipak, nije tu kraj njegovim kaznama, jer se za takav potez odlučio i sam PSV. Osim što će određeni period provesti iza rešetaka, ovaj huligan neće moći da prisustvuje mečevima PSV-a u narednih 40 godina, saopštio je holandski klub. 

NAVIJAČI PSŽ-A ZVIŽDALI MESIJU Argentinac razočarano otišao u tunel, nije hteo da ih pozdravi (VIDEO)

Takođe, ovaj huligan je ostao bez posla zbog ispada, a ni grupa navijača ga više ne želi u svojim redovima.

Podsetimo, Sevilja je prošla dalje sa ukupnih 3:2, a nekoliko dana nakon meča, grupa navijača PSV-a je došla u Sevilju kako bi se izvinilia Dmitroviću i uručila mu cveće. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading