CRNO-BELI U OGROMNOM PROBLEMU TSC može na poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona
Foto: Privatna arhiva/FK TSC

Posrtanja fudbalera Partizana ove sezone, u poslednje vreme posebno, su takva da im je i do juče sigurna pozicija broj dva na tabeli Superlige sada ugrožena do te mere da već danas mogu skliznuti sa nje.

Crno-beli imaju tek dva boda više od TSC-a, četiri više do Čukaričkog, nije toliko daleko ni Vojvodina (osam bodova i meč manje), te će ekipi Igora Duljaja do kraja sezone biti izuzetno teško da se održi na mestu koje naredne sezone garantuje igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

U stanju u kojem se nalazi kompletan Fudbalski klub Partizan, od uprave, stručnog štaba, demoralisanih navijača i posebno igrača na koje se neminovno odražava sve što pogađa klub, biće istinski podvig ukoliko se na kraju ekipa održi na drugom mestu.

POSEBNA SI SVAKI DAN Luka Jović emotivnom porukom, čestitao Sofiji Milošević rođendan

CRNO-BELI U OGROMNOM PROBLEMU TSC može na poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona

FK TSC

 

Sad ništa više ne zavisi samo od Partizana. I drugi se pitaju, jer je zov kvalifikacija za Ligu šampiona preveliki da bi bilo rezervi i ova borba biće najzanimljivije što Superliga ima da ponudi do kraja takmičarske godine.

Partizan je šokantnim porazom od Radnika u petak otvorio put TSC-u da već dan kasnije preotme drugo mesto i nema sumnje da će Lazetićev tim danas protiv Mladosti iz Lučana (18) na svom terenu učiniti sve da uzme ono što mu se ponudilo.

TSC je i ranije mogao do drugog mesta, no poput Partizana bilo je kikseva i od Topolčana koji uvek mogu da računaju na drugu ansu pored ovakvih crno-belih. Kod kuće, TSC je težak rival svima, doduše dva psolednja meča Lazetićev tim je uzeo samo bid, i ot posle šokantnog egala sa Spšartakom (od 2:0 do 2:2) i poraza od zvezde uz sijaset promašenih velikih šansi.

Deluje da Mladost stiže u pravi čas kao mušterija protiv koje se imaju naplatiti silni propusti u ova dva meča na najlepšem stadionu u državi.

Biće ovo i poslednji meč pred reprezentativnu pauzu posle koje sledi poslednje kolo regularne faze takmičenja u kojem će TSC, u derbiju, ugostiti Vojvodinu u direktnoj borbi za visok plasman.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading