ZAVALIO SAM ŠAMARČINU RUSU, PREBIO SAM GA Reprezentativac Ukrajine se hvalio kako je pretukao turistu na pripremama u Turskoj (VIDEO)
Foto: AP/Tanjug/Ap

 

Ukrajinski sportisti prednjače u netrpeljivosti prema ruskim kolegama i to ne kriju. Fudbaler Šahtjora iz Donjecka Danil Sikan otkrio je da se zimus potukao sa jednim Rusom, tokom priprema u Turskoj.

ZAVALIO SAM ŠAMARČINU RUSU, PREBIO SAM GA Reprezentativac Ukrajine se hvalio kako je pretukao turistu na pripremama u Turskoj (VIDEO)

Tanjug/Ap

 

Napadač Šahtjora ima samo 21 godinu, rodom je iz Žitomira, iz severozapadne Ukrajine. U februaru su pojedini turski mediji izvestili da je došlo do tuče u jednom hotelu u antalijskoj regiji i da je jednom ruskom turisti bila povređena glava. Nije bilo poznato ko je akter incidenta, ali se Danil Sikan sam razotrkio, želeći da se javno pohvali pred zemljacima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sikan Danil (@danilsikan)

- Desilo se to tokom večeri. Šetao sam sa Romom Ternovom. Krenuli smo da igramo bilijar. Taj tip je bio sa decom i ženom. Kada je video da smo u trenerkama Šahtjora i da smo iz Ukrajine odmahe je uzviknuo - Spartak šampion! Pravio sam se da ne čujem - pričao je za Jutjub kanal Šahtjora Danil Sikan i nastavio:

- Bio sam besan. Osetio sam da moram da reagujem. Tada mi je Roma rekao da se smirim, da ima dece u okolini.

Danil Sikan kaže da je pokušao da izbegne tuču, ali nije mogao.

- Bio sam u niskom startu, taj Rus je bio seljak. Nisam želeo da im dozvolim da se tako ponašaju u hotelu, ili bilo gde drugde. Taj tip je bio sa društvom i dalje vikao Spartak šampion! Ali je i rekao - Slava Rusiji - govori napadač Šahtjora i dodaje:

- Odmah sam ustao i krenuo ka njemu. Opalio sam mu šamar. Pao je na pločice, pokušao da ustane, ali nije uspeo. Dan kasnije izbačen je iz hotela.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading