ČOVEČE, ZAŠTO? Njegov tim je dobio sedam komada, a on je morao da se izvinjava zbog bizarnog poteza (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

U pitanju je tabla koja se nalazi na zidu pred izlazan na teren "Enfilda", a koju obično diraju igrači Liverpula, pa je bilo neobično videti zašto se Vut Vehorst odlučio na ovaj potez.

Zbog toga su ga navijači Mančester junajteda napali, pa je Holanđanin, koji je stigao zimus na pozajmicu iz Barnlija i odlično se uklopio u novi tim, morao na Instagramu da objasni da je to uradio samo kako bi sprečio Virdžila van Dajka, svog saigrača iz reprezentacije, da dotakne grb. 

- Obično ne reagujem na medijske natpise, ali ovoga puta moram da objasnim jer su mi navijači Mančester junajteda važni. Želim da pojasnim snimak koji kruži mrežama... Iz reprezentacije znam da Van Dajk uvek dira taj znak i moja jedina namera je bila da ga zaustavim u tome i da se našalim sa njim pre meča. Još od detinjstva navijam samo za Tvente, a sada sam ponosan što sam igrač Mančester junajteda i nemojte da preispitujete moju lojalnost klubu. Nedelja je bila užasan dan za sve nas, dajemo sve od sebe da to popravimo sledećih nedelja. Pokušaćemo da se vratio na pravi put i da ostvarimo naše ciljeve za ovu sezonu - napisao je Vehorst.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading