SRBINU JE IDOL - HRVAT Potencijali reprezentativac otkrio na kog fudbalera se ugleda: Voleo bih da budem kao on
Foto: Tanjug/AP Photo/Jon Super

Fudbaler Liverpula i potencijalni reprezentativac Srbije trenutno je glavna tema zbog svojih sjajnih igara, ali i odluke koju treba da donese u odabiru selekcije za koju će igrati.

Bajčetić može da bira da li će nastupati za Španiju i Srbiju, a u međuvremenu otkrio je ko mu je idol. On je istakao da se ugleda na Luku Modrića.

- Igrao sam protiv jednog od najboljih vezista na svetu u poslednjoj deceniji, pa naravno da sam učio od njega. Iskustvo koje se stiče na velikim utakmicama je veoma važno. Modrić je poseban igrač. Jako je smiren kada ima loptu, ne oseća nikakav pritisak. Ako i krenete u presing na njega, svestan je apsolutno svega oko sebe i to me je najviše impresioniralo. Nadam se da ću jednog dana biti kao on, ali ko zna- izjavio je talentovani vezista.

SRBINU JE IDOL - HRVAT Potencijali reprezentativac otkrio na kog fudbalera se ugleda: Voleo bih da budem kao on

Rui Vieira

 

Bajčetić je "preko noći" postao prvotimac Liveprula što ni on sam nije očekivao.

- Moja želja je da pomognem timu, ali i da učim što više mogu u isto vreme. Moram da nastavim da radim. Želim da ostanem u timu. Smejem se sve vreme zato što nisam očekivao da će sve da mi se desi tako brzo, tako rano u životu. Ali, prihvatam to, sto odsto-  zaključio je Bajčetić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Xman

05.03.2023 19:55

Pa to i jeste najbolji igrac fudbala sa ovih prostora