ALEGRI POTPUNO POBESNEO POSLE JEDNOG PITANJA Vi vidite apstraktne stvari, a ja konkretne
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

"Stara dama" je do prednosti došla već u 13. minutu kada je precizan bio naš reprezentativac Dušan Vlahović, ali je to na veliku žalost navijača bilo malo za trijumf. 

Interesantno, Juventus je na tri od prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima postigao jedan gol, pa je Masimilijano Alegri dobio pitanje vezano za taj podatak. 

PROMENJEN TERMIN Evo kada će se igrati fudbalski večiti derbi na "Marakani"

ALEGRI POTPUNO POBESNEO POSLE JEDNOG PITANJA Vi vidite apstraktne stvari, a ja konkretne

Fabio Ferrari/LaPresse via AP

 

- Nikada nisam rekao da želim da Juventus pobeđuje sa 1:0. Izluđuješ me sa tim sra...a! To je postalo kliše, nema veze sa istinom. Jednostavno pogledajte statistiku mojih timova, uvek smo imali najbolju odbranu i drugi najbolji napad. Od statistike ne može da se pobegne, moji timovi su uvek postizali 70-80 golova. Znam da moraš da pričaš o nečemu da bi ispunio vremenusku normu, ali ja ne moram. Zamislili ste i stvorili priču, a zatim nastavitli da je širite. Vi vidite apstraktne stvari, a ja konkretne. U fudbalu je važna samo jedna stvar: pobeda. Nije bitno da li je 1:0 ili 5:0. Međutim, ostaje činjenica da su moji timo ivek imali najbolju odbranu i drugi najbolji napad- dodao je Alegri i pokušao da stavi tačku na ovu temu.

Sada pod pritiskom i dozom neizvesnoti Juve dočekuje revanš u Francuskoj, gde će morati da dobiju Nant, da bi prošli dalje... 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading