ČUDO U ĐENOVI Sampdorija odolela Interu zahvaljujući i njoj: AURA ZA OPSTANAK
Foto: AP/AP/Tano Pecoraro

 

Sampdorija je uzela bod Interu (0:0). Čudo? Da, naravno, na „Ferarisu“ su igrali davljenik protiv velikana, najgori domaćin ove sezone u Seriji A protiv drugoplasiranog koji je poslednji poraz pretrpeo u gostima još pre Mundijala u Kataru!

ČUDO U ĐENOVI Sampdorija odolela Interu zahvaljujući i njoj: AURA ZA OPSTANAK

EPA/LUCA ZENNARO

 

Može li remi da bude najava još većeg čuda u rodnom gradu Kristifora Kolumba? Opstanka, dabome, koji bi iz perspektive pretposlednjeg na tabeli skoro pa bio ravan otkrivanju Amerike. Dejan Stanković veruje u to čudo.

ČUDO U ĐENOVI Sampdorija odolela Interu zahvaljujući i njoj: AURA ZA OPSTANAK

EPA/LUCA ZENNARO

 

STANKOVIĆ: Novinari, žao mi je

Stanković se izvinio zato što je odbio da prisustvuje konferenciji za novinare posle meča s Moncom (2:2) u prethodnom kolu Serije A.
- Nisam hteo ništa da govorim jer sam bio tužan. Primili smo gol na kraju meča, sad mi je žao što nisam pričao s novinarima - rekao je trener Sampdorije.

- Protiv Intera smo se namučili za bod, moram da čestitam timu na trudu i borbenosti. Ako nastavimo ovako da radimo, sreća će se okrenuti u našu korist. Verujem u čudo - rekao je trener Sampe posle podviga pred 21.575 navijača plavog kluba iz Đenove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AURAH RUIZ (@aurah.ruiz)

Slučajno ili ne, tek Interu je otkinut bod u prvom meču po dolasku pojačanja u liku španskog napadača Hesea Rodrigeza (29).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U.C. Sampdoria (@sampdoria)

Realov pitomac, kasnije dokazivan u brojnim timovima, između ostalih i PSŽ, doduše, ekipu je bodrio s klupe, a njega i sve Dekijeve izabranike Aura Ruiz.

Iza Hesea i 32-godišnje bombastične crnke s Kanara je buran ljubavni život (raskid, prevara, pomirenje, dete, brak), a ispred, eto možda, veliko slavlje zajedno s ostatkom Stankovićevog tima...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading