STANOJEVIĆEV DEBAKL U TURSKOJ Nekadašnji trener crno-belih doživeo četvrti uzastopni poraz
Foto: Alo/Foto: Alo!/Marko Metlaš

Jedini (auto)gol na utakmici postignut je u 67. minutu, kada se nesrećni Sebrail Karajel nije snašao i lošom intervencijom savladao svog golmana Šehića. 

Zanimljivo da je isti igrač na teren kročio u 60. minutu umesto Oguza, a samo sedam minuta posle toga nespretnom reakcijom odlučio pitanje pobednika.

Bila je ovo četvrta utakmica otkako je Konju preuzeo Aleksandar Stanojević i četvrti uzastopni poraz za bivšeg trenera Partizana.

Najpre je na debiju eliminisan iz Kupa Turske u osmini finala od Gacijantepa na penale 7:8 (1:1, 0:0), da bi potom u šampionatu doživeo tri neuspeha. 

POTRESNA FOTOGRAFIJA MIHINOG SINA Nedelja, svi ste tu, a mene s vama nema (FOTO)

Izgubio je na gostovanju Bašahšehiru (0:2), pre toga kod kuće od Ankaragučua (0:1), dok je ekipa u seriji od pet uzastopnih poraza, jer je i Bešiktaš odneo bodove sa njihovog terena posle preokreta (1:2). Tada, istina, Stanojević još nije preuzeo brigu o igračkom kadru.

Velika bodovna zaliha Konje u odnosu na ekipe iz donjeg dela tabele se istopila, pa sada ovaj klub ima samo šest poena više od Giresuna (21 bod) koji je na prvom mestu "ispod crte" i preti mu ispadanje iz elite. 

Da stvari budu još gore, Konja je danas ostala i bez najboljeg igrača! Bosanski vezista Amir Hadžiahmetović je prešao u Bešiktaš u transferu teškom 3.200.000 evra i 20 odsto od naredne prodaje, a potpisao je ugovor na četiri i po godine.

Konja je reagovala i na njegovo mesto dovela grčkog vezistu Andreasa Buhalakisa koji je godinama bio ponajbolji domaći igrač crveno-belih.

U narednom kolu Stanojevićev tim gostuje Fenerbahčeu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mito

02.02.2023 18:57

Stanojević je prolupali tip koji sve hvata na galamu i o ruk. To je prolazilo u Partizanu, jer je uprava svoj loš rad branila kukumavčenjem i optuživanjem Crvene Zvezde i taj njegov sileđiski način ponašanja je prolazio. Njegov autoritet je stvaran sileđistvom kako na treningu tako i na utakmicama. Igraći u Turskoj i u mnogim drugim zemljama čim shvate da iza trenera ne stoji znanje nego sila, počinje sabotiranje. Neće Stanoje još dugo. Živi bili pa videli.