PROBLEM ZA KATALONCE Levandovski suspendovan na mesec dana
AP Photo/Joan Monfort

Robert Levandovski je suspedovan na mesec dana! Pred odlazak na Svetsko prvenstvo Barselona je pobedila Osasunu 2:1, a na tom meču je Levandovski bio jako nervozan. Poljak je prvo u 11. minutu dobio žuti, a potom u 31. minutu crveni karton za divljački start. 

Njegov klub se na ovu odluku žalio, a sada je španski sportski sud potvrdio prvobitnu suspenziju od tri utakmice. Dok je žalba podnošena na kratko je odložena suspenzija pa je Levandovski igrao u remiju sa Espanjolom 1:1, što znači da će najbolji strelac Primere na teren moći tek 1. februara na duelu protiv Betisa. 

DA SRCE PUKNE Supruga i ćerka Siniše Mihajlovića se oglasile posle poteza Dekija Stankovića (FOTO)

Propustiće derbi meč sa Atletiko Madridom 8. januara, potom duel sa Hetafeom 22. i gostovanje Đironi 29. januara. Do tada će moći da odigra samo meč u Superkupu Španije sa Betisom.

Za sada se Levandovski pokazao kao pravo pojačanje za Barselonu, prvi je strelac Primere ssa 13 golova, ali sada će trojac koji se nalazi na debi drugog mesta moći da ga sustigne. Sa po osam golova drugo mesto dele Borha Iglesijas iz Betisa, Hoselu iz Espanjola i visoki špic Majorke i reprezentacije takozvanog Kosova Vedat Muriđi. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading