NIKAD JAČA PRIČA Kako je veliki Pele slomio prst čuvenom Rokiju (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/Sebastiao Moreira

Čuveni Roki je sa Peleom glumio u filmu "Beg u pobedu", kada se dogodila jedna situacija koju je sam Stalone, kroz šalu, opisao kao "jednu od najnižih tačaka u svom životu".

- Kakvo batinanje po turu sam dobio tada! Još uvek imam polomljen prst od pokušaja da odbranim penal Peleu - rekao je Stalone u jednoj izjavi za strane medije, što je posle prepričavao mnogo puta.

Nastavio je u istom ritmu.

- Obuo je par cipela iz Drugog svetskog rata, koje su imale čelik na vrhu, pa je lopta bila poput đuleta, a bila je bar duplo teža i deblja od ove danas. Rekao mi je da će da šutira, i rekao mi je gde će tačno da gađa, tako da sam stao baš u taj ugao. Pomislio sam da je to fudbal, koliko može da bude teško? Uprkos tome, lopta je prošla pored mene tako brzo da nisam stigao da se pomerim - prisetio se Stalone. 

Usledio je i drugi šut...

- Bukvalno je pogodio mesto gde je rekao. Ponovio je to još jednom. Ja sam stavio ruku, zakačio mi je prst, pogodio ga, pocepao mrežu, a lopta je udarila u prozor barake pored koje smo snimali film. Pomislio sam 'Da li me zezate?'. Našao sam tada neko novo poštovanje - otkrio je Stalone anegdotu sa snimanja kultnog filma.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading