VESIĆ UZVRATIO POSLE SRAMNE NASLOVNICE HRVATSKIH MEDIJA Objavio sliku majice Argentine sa prezimenom Jovovića
fejsbuk/Goran Vesić

Bivši zamenik gradonačelnika Beograda, a sada Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Goran Vesić podsetio je na društvenim mrežama svoje pratioce na detalj sa jedne od sednica Narodne skupštine, a sve zbog skandalozne naslovnice Hrvatskog tjednika.

Na njemu je jasno bila vidljiva skraćenica ozloglašene "NDH", a Vesić je podsetio na momenat kada je u Skupštinu doneo dres Argentine sa imenom Blagoja Jovovića na kojem je bio ispisan broj 57.

(UŽIVO) ARGENTINA - HRVATSKA Mesi pogodio iz penala - 1:0

On je tada tražio da se Zagorska ulica u Zemunu preimenuje u čast atentatora na Antu Pavelića. Tada je rekao da mu je drago što je pokrenuo inicijativu i istakao je da bi to bila "istorijska i ljudska pravda".

- Trebaće vam hrabrosti da glasate, jer se protiv imenovanja ulice digla jedna klika, to možete da vidite po istoričarima, novinarima tačno određenih medija koji vode hajku. To su ljudi koji ne žele dobro našoj zemlji i koji ne žele da poštujemo tradiciju - rekao je tada Vesić. 

Zamenik gradonačelnika je na sednici pročitao pismo porodice Blagoja Jovovića u kojem mu se zahvaljuje na inicijativi i pozdravlja to što Srbija i Beograd ne zaboravljaju svoje heroje i omogućavaju da progovori pravda.

Tada je predlog i usvojen, a Vesić je ponovo podsetio na važnost ovog glasanja i događaja pred meč Argentine i Hrvatske, a sve zbog skandalozne naslovnice. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading