NEIZBEŽNO ZLO MODERNOG DOBA Kako je jedna objava na društvenim mrežama napravila haos "orlovima" (FOTO)
Tanjug

Dušan Vlahović je morao da objasni sve što se dešavalo.

- Nema problema između mene i selektora, ja sam napisao da sam uvek spreman - i sa jednom nogom - ali ako je za ekipu bolje i da ostanem na klupi, onda nema problema. Sve je u dogovoru sa misterom. Tu nema problema - rekao je Vlahović.

Otkrio je i da li priča sa selektorom Stojkovićem.

- Svakodnevno razgovaramo sa Misterom i naravno da smo razgovarali posle Kameruna, znam svoje mogućnosti i ako treba - igraću i sa jednom nogom. Samo je pitanje koliko to može da pomogne ekipi. Spreman sam da dam sve od sebe da Srbija prođe u naredni krug - rekao je Vlahović i dodao: "Idemo na pobedu".

Društvene mreži su i ovoga puta odmogle nacionalnom timu. Od sporne objave Vlahovića pa sve do gnusnih tračeva koji su počeli da se šire brzinom svetlosti.

"ORLOVI", RAŠIRITE TA KRILA! Vreme je za Novakovski ritern u rašlje Švajcaraca

Jedna objava našeg napadača naterala je ljude da pomisle da je poslao skrivenu poruku selektoru Stojkoviću i da je atmsofera narušena.

Jasno je da su mreže naša svakodnevnica i da od toga ne može da se pobegne, ali... Svetsko prvenstvo ja na četiri godine. Uradili smo mnogo toga da bi bili u Kataru i prosto je neverovatno da će upravo društvene mreže napraviti ogroman problem "orlovima".

Utakmica protiv Švajcarske je u petak (20.00) Srbija mora da pobedi kako bi prošla dalje. Možda će za Vlahovića i momke sve ovo što se dešavalo u poslednjih nekoliko dana biti dodatni motiv.

Uključite mozak, ugasite društvene mreže...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading