BRUTALAN ODGOVOR BORJANOVE SUPRUGE Snežana se oglasila i poslala poruku Hrvatima koju će zauvek upamtiti (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Snežana Borjan, supruga fudbalera Crvene zvezde Milana Borjana, koji na Svetskom prventstvu u fudbalu u Kataru brani za Kanadu, oglasila se na društvenim mrežama zbog skandaloznog i uvredljivog skandiranja "kockastih" na tribinama u Dohi protiv njenog supruga, ali i nje.

Naime, navijači Hrvatske su objavili su čak i njegov broj mobilnog telefona na mrežama, zbog čega je dobio preko 2.500 poruka od navijača Hrvatske u kojima se proziva, prema njegovom svedočenju. Nekako je u javnost isplivao i broj njegove supruge Snežane, koja je putem Instagrama podelila samo deo monstruoznih poruka koje je dobijala od navijača počevši od "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", aludirajući na akciju "Oluja" u kojoj je Borjanova porodica proterana iz Hrvatske.

- Gledamo i slušamo kako su u svetu, a i kod nas u Srbiji, mnogi i ne samo mladi ljudi izvršili samoubistvo zbog terora na društvenim mrežama, socijalne neprihvačenosti, prevelikih očekivanja. Nije lako izdržati uvrede, satanizaciju, sajber nasilje, posebno kada znaš da nista negativno nisi uradio, a tek koliko je teško kada napadi postanu viralni i globalni. Zato pričajte sa vašom decom, prijateljima, partnerima... govorite im koliko su vredni i posebni i ono najvažnije pružajte im beskrajnu količinu ljubavi jer samo tako mogu da izrastu u emotivno stabilne mentalne sklopove i ljude koji će imati empatiju prema drugim ljudima. Ljubav kao odgovor na svako zlo i nasilje - napisala je Borjanova supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading