PIŽON VERUJE U "ORLOVE" Možemo da napravimo problem Brazilcima
Alo!/Marko Metlaš

Petrović je bio učesnik na dva Mundijala 1974. i 1982. godine, a za sastav Srbije u Kataru ističe da je podjednak kvalitet među starterima i rezervama.  

-Napravio je dobru atmosferu što se vidi i na utakmicama. Igrači su davali maksimum. Neke utakmice smo odigrali slabije, takve ne bi trebalo da se ponove. Imamo 26 podjednakih igrača. Piksi može da unosi izmene i da se ne izmeni stil igre. Možemo da napravimo rezultat, ali neće biti lako. Protivnici su stvaro teški - prokomentarisao je Pižon.

ŽELIMO DA IM SE REVANŠIRAMO Milojević pred Surdulicu: Bićemo maksimalno oprezni

Srbija otvara Mundijal protiv Brazila. Pižon se prisetio duela sa njima 1974, kada su bili branioci titule, završenim 0:0. Tvrdi da ovi "Orlovi" mogu da ponove dobar rezultat.

-Možemo i mi da napravimo tako nešto. Imamo golgetere, izvanrednu sredinu terena i dobru odbranu. Možemo da napravimo problem Brazilu, ali ne treba da se misli da ćemo ih pobediti, da se ne bi opustili - kaže Petrović.

Sa selektorom Stojkovićem deli zvanje "Zvezdine zvezde" i potpuno je saglasan po pitanju izbora igrača za Katar. 

-Piksi je imao laku odluku. Ti igrači koji su do sada igrali, oni i zaslužuju. Oni su se i plasirali, dobro je uradio - rekao je Pižon.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading