ALO! TIKET NEDELJE Ko je slađi: "trešnjice" ili "karamele", tradicija uz Dejana Stankovića i grad piva koji čeka novu titulu
Foto: Shutterstock

 

Po prvi put u istoriji, moraćemo da se oprostimo od klupskog fudbala već početkom novembra meseca. Ovog vikenda širom sveta igraju se poslednji mečevi pred pauzu zbog Svetskog prvenstva.

Vreme je i da se na najbolji mogući način pozdravimo sa ligaškim utakmicama i poželimo dobrodošlicu reprezentacijama, a kako to da učinimo nego sa predlozima za klađenje ovog vikenda.

Prošle nedelje "prodala" nas je Sampdorija pa je učinak bio 3/4. Potrudićemo se da ovog vikenda bude 4/4.

BURNMAUT - EVERTON (Subota, 16.00) Engleska 1

Sudar dve ekipe koje su pre samo nekoliko dana odigrale meč Liga kupa Engleske i gde je Burnmaut održao lekciju Evertonu sa 4:1.

Očekujemo sličan meč, možda ne sa četiri gola u mreži gostiju, ali sa makar po jednim pogotkom na obe strane.

PREDLOG: GG (Oba tima daju gol) Kvota: 1.90

SAMPDORIJA - LEĆE (Subota, 18.00) Italija 1

Sampdorija koju vodi srpski trener Dejan Stanković nije uspela da dođe do bodova protiv Fjorentine, kao ni protiv Torina. Duel sa Lećeom evidentno je šansa za domaćina da dođe do trijumfa. Ukoliko ne uspe, sigurno da će biti novih problema.

Leće je trenutno u dobrom raspoloženju posle trijumfa nad Atalantom, pa mi ovde vidimo goleadu sa makar po jednim golom i jednog i drugog tima.

PREDLOG: GG (Oba tima daju gol) Kvota: 2.05

MONCA - SALERNITANA (Nedelja, 15.00) Italija 1

Oba tima uspela su da se trgu u poslednjih pet mečeva i sa po dve pobede uspeju da odmaknu od zone ispadanja, što je glavni cilj i novog člana Serije A, Monce, kao i Salernitane koja je uspela da "preživi" prvu sezonu u eliti i sada je već navikla na položaj "davljenika".

Ako nas pitate, mi mislimo da gosti neće otići iz predgrađa Milana bez makar jednog boda u džepu. Nešto bolja forma mogla bi im doneti zlata vredne bodove, a pobeda u ovom slučaju vredi šest bodova, kako se to popularno kaže kada igraju dve ekipe koje se bore za opstanak.

PREDLOG: X2 (Konačan ishod: Remi ili pobeda Salernitane) Kvota: 1.80

PARDUBICE - PLZENJ (Nedelja, 15:00) Češka 1

Fudbaleri Plzenja, grada koji je najpoznatiji po dobrom pivu, možda nisu osvojili nijedan bod u Ligi šampiona, ali u grupi sa Barselonom, Bajernom i Interom to niko i nije očekivao od njih.

Ipak, u domaćem šampionatu igraju gotovo bez greške, pa bi gostovanje poslednjeplasiranom timu šampionata trebalo da predstavlja lak izazov.

PREDLOG: 2 (Pobeda Plzenja) Kvota: 1.50

UKUPNA KVOTA: 10.51

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading