VLAHOVIĆ U CENTRU SKANDALA Navijači brutalno vređali Džeka, on im sramno odgovorio, a Italijani objasnili pozadinu cele priče (VIDEO)
Tanjug/Ap

Juventus je pobedio Inter rezultatom 2:0 na "Alijanc stadionu" u Torinu, a reprezentativac Bosne i Hercegovine je bio meta rasističkih uvreda navijača domaćeg tima koji su ga dobacivali "cigane, cigane".

Džeko nije uspeo da se iskontroliše, u jednom trenutku se okrenuo prema tribinama i uhvatio za međunožje.

Na njegov račun su zbog toga opravdano stigle kritike javnosti, a "Korijere delo Sport" je otkrio pozadinu vređanja iskusnog centarfora. 

Naime, u sve je umešan Dušan Vlahović.

KRENULI U NAPAD NA SRBIJU Brazilci odredili konačan spisak za Mundijal

VLAHOVIĆ U CENTRU SKANDALA Navijači brutalno vređali Džeka, on im sramno odgovorio, a Italijani objasnili pozadinu cele priče (VIDEO)

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

 

Srpski napadač nije bio u sastavu za veliki derbi zbog problema sa povredom, ali je pre samog početka izašao na teren kako bi mu bila uručena nagrada namenjenom najboljem igraču Juventusa za mesec oktobar.

Tom prilikom, mala grupa navijača Intera koja je stigla u Torinu, vikala je "cigane, cigane", a kako pomenuti list navodi, vređanje Edina Džeka od strane pristalica Juventusa tokom utakmice je bio način da se odgovori gostima.

Ovo nije bio prvi put da u Italiji vređaju Vlahovića na identičan način, pošto su u bliskoj prošlosti isto činili navijači Fiorentine, Rome i Atalante. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading