CELA SRBIJA JE NA NOGAMA Alegri otkrio pravo stanje povrede Dušana Vlahovića
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Juventus je porazom definitivno ispao iz Lige šampiona, a da stvar bude još gora povredio se jedan od najboljih igrača slavnog kluba srpski napadač Dušan Vlahović.

Vlahović je doživeo povredu primicača za koju se ispostavilo da je ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo, a budući da je do početka Mundijala ostalo svega 20 dana ona je donela i velike brige selektoru Orlova Draganu Stojkoviću Piksiju.

Ipak, sada iz Torina stižu ohrabrujuće vesti koje kažu da će Vlahović stići da se oporavi na vreme i stavi na raspolaganje selektoru za mečeve Svetkog prvenstva u Kataru.

SPREČENA SENZACIJA NA MARAKANI Vojvodina tek na penale izbacila Zvezdinu decu u Kupu Srbije

To je potvrdio trener Juventusa Masimilijano Alegri, koji je pred duel Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom saopštio vesti koje su obradovale Srbiju.

-Za sutra osim Lokatelija nemamo drugih igrača koji su se oporavili. Za meč sa Interom imaćemo Di Mariju i Bremera na raspolaganju. Vlahović? Sutra nije u sastavu, nadamo se da će za nedelju biti spreman - istakao je Alegri. 

CELA SRBIJA JE NA NOGAMA Alegri otkrio pravo stanje povrede Dušana Vlahovića

Tanjug/Ap

 

Nakon meča sa PSŽ-om u Torinu, Juve će u nedelju na svom terenu dočekati Inter u velikom derbiju Italije, a popularna stara dama će u tu utakmicu ući značajno oslabljena.

-Zašto se dešavaju povrede mišića? Mislim da je to zato što je mnogo utakmica nagurano u raspored. Kada počnete prvenstvo bez trojice igrača ostaje vam 21 fudbaler koji mora da igra više nego što je planirano. Nešto smo tu loše uradili - iskren je bio italijanski stručnjak.

Juventus je potpuno neočekivano ispao iz Lige šampiona i sada mora da se bori sa za Ligu Evrope.

- Moraćemo da probamo da odemo što dalje u Ligi Evrope, to je jako lepo i bitno takmičenje, a takođe je Evropa. Veoma sam razočaran što smo ispali iz Lige šampiona, moraćemo da se osvrnemo na tu priliku - objasnio je Alegri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading