KOLAROV NEMA DILEMU  De Zerbi je mali Pep, biće sjajan u Premijer ligi
EPA-EFE/TATYANA ZENKOVICH

Mančester siti će sutra u 16.00 časova dočekati Brajton u 13. kolu engleskog šampionata, a tim povodom Kolarov je govorio za zvanični sajt prvaka Engleske.

-Znam De Zerbija lično. Zovem ga Mali Pep i mislim da će napraviti velike stvari u Premijer ligi. Igrao sam protiv njegovog tima u Italiji i uvek je bilo teško. Siguran sam da će napraviti dobar posao u Brajtonu - rekao je Kolarov.

MAMIĆ POSLAO BRUTALNU PORUKU Srbija će sa Piksijem napraviti čudo u Kataru, on ima šampionski gen


Nekadašnji defanzivac "građana" pohvalio je Žoaoa Kansela, beka Sitija, kog vidi kao jednog od ključnih fudbalera u timu trenera Pepa Gvardiole.

-Bilo je jasno od početka da će Kanselo biti veoma uspešan u Mančester sitiju jer je prvi izbor na svojoj poziciji i pojačava nivo igre iz sezone u sezonu. Sjajan je fudbaler. Može da igra i levo i desno. Štaviše, opasiniji je na levoj strani jer može da napada nadesno, ima sjajan pregled igre i često deluje kao vezni fudbaler - izjavio je bivši reprezentativac Srbije.

Kolarov je za Mančester siti odigrao 247 utakmica i postigao dva gola, a osvojio je i dve šampionske titule za sedam sezona provedenih na Etihadu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading