NAPOLI U DRAMI SRUŠIO BOLONJU Deseta pobeda u nizu u svim takmičenjima za ekipu Lučana Spaletija
Tanjug/Ap

To je 10. pobeda u nizu za ekipu Lučana Spaletija u svim takmičenjima, a peta u domaćem šampionatu gde još uvek ne znaju za poraz.

Međutim, ova je bila jedna od najtežih do sada. Tim Tijaga Mote je bio nešto tvrđi orah za domaćina koji je imao i zaostatak od 41. minuta kada se upisao Džošua Zirkzi. 

Njihova radost je trajala samo četiri minuta kada je Žuan Žezus u 45. minutu doneo poravnanje nakon kornera. Kažu da je to idealno vreme za postizanje gola, a sigurno da je uzdrmalo goste koji su u nastavku primili još jedan kada je precizan bio Irving Losano samo četiri minuta po početku nastavka.

PARTIZAN PREŽIVEO TRILER U HUMSKOJ Prava goleada na stadionu crno-belih, Čukarički pokazao zube, ali Urošević donosi važna tri boda Partizanu pred nastavak šampionske trke

Stigla je brza reakcija i sa druge strane. Musa Barou je raspalio sa velike udaljenosti tri minuta kasnije i postigao najlepši gol na meču, iako se stiče utisak da je Meret na golu Napolija morao bolje da reaguje. Mladi Andrea Kambijaso je tako upisao i drugu asistenciju.

Ipak, naposletku je i to bilo uzalud jer je rezervista Viktor Osimen svojim prvim golom na meču ponovo doneo prednost Napoliju, a ovi to nisu ispustili još jednom.

Napoli u 10 odigranih kola ima osam pobeda i dva remija i trenutno je lider ispred Atalante, dok Bolonju dva boda dele od zone ispadanja, a imaju i meč više. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading