Trabzon deklasirao Monako u Zvezdinoj grupi, kiks Lacija, Junajted slavio golom u nadoknadi
EPA-EFE/PETER POWELL

Francuska ekipa se put turske uputila u ulozi favorita, ali će se sa Bosfora vratiti pognute glave nakon što je sopstvenu mrežu zatresao Malang Sar, a potom su na to dodali Ugo, Bardi i Trezege za poptunu katastrofu "kneževa".

Uz pobedu Ferencvaroša u Mađarskoj protiv Zvezde (2:1), situacija u grupi H nije dobra po srpskog predstavnika. Prvi je mađarski predstvanik kog su svi posle žreba otpisali sa devet bodova, dok Trabzon i Monako imaju po šest. Zvezda je poslednja sa tri i moraće da ganja pobede protiv francuske i turske ekipe ukoliko želi makar u Ligu konferencija.

Svoje navijače su neprijatno iznenadili i igrači Lacija koji su remizirali protiv Šturma rezultatom 2:2.

Malo je falilo da kiksne i Junajted. Ponovo su se "crveni đavoli" mučili protiv Omonije, ali je spas u 93. minutu doneo Skot Mektomini. Ispromašivao se Junajted, ponajviše Rašford, a Kazemiro je i prečku pogodio. Ipak, na kraju su se izvukli, baš kao i u prvom meču. U drugom susretu iste grupe, Real Sosijedad je bio siguran protiv Šerifa i slavio rezultatom 3:0.

Ulogu favorita su opravdali i PSV protiv CIriha (5:0), Ludogorec protiv Helsinkija (2:0), kao i Union protiv Malmea (1:0), doduše tek iz penala pred sam kraj meča.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading