NA POMOLU SENZACIONALAN TRANSFER Džeko karijeru završava u nemačkom gigantu?!
EPA/ Claudio Giovannini

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Bosne i Hercegovine mogao bi u smiraju karijere da napravi senzacionalan transfer. Edin Džeko (36) postaje slobodan igrač na kraju sezone, a zatim bi mogao da potpiše ugovor sa minhenskim Bajernom, u čijem bi dresu završio igračku karijeru! 

Kako prenosi nemački "Bild", fudbaler Intera jedan je od kandidata za mesto napadača giganta iz Bavarske. Podsećamo, Bajern je prethodnog leta ostao bez Roberta Levandovskog koji je pojačao Barselonu, a u klubu nisu zadovoljni kako su rešili problem napadača nakon odlaska Poljaka. U međuvremenu je stigao Sadio Mane koji nije klasičan napadač, pa Nemci smatraju da im je potrebno malo "mesa" u ofanzivi. 

NATHOV SUNARODNIK SUDI CRNO-BELIMA Poznato ko deli pravdu Partizanu i Kelnu

Kao prva opcija za naredno leto ističe se Hari Kejn iz Totenhema, ali je pitanje da li engleski tim želi da proda svog najbitnijeg igrača. Kejn je prethodnih godina pokazivao ambicije da ode iz kluba i negde drugde se bori za trofeje, ali tim iz Londona uspevao je da ga ubedi da ostane u klubu. Ukoliko to uradili i narednog leta, Bajern bi morao da se okrenu Džeku.

Bio bi to Edinov povratak u Nemačku, gde je već sa mnogo uspeha nosio dres Volfsburga. Između 2007. i 2011. godine u dresu tog kluba zabeležio je 142 nastupa, uz 85 postignutih golova i 35 asistencija. Ukoliko bi takve brojke, barem delimično, mogao da ponovi u dresu Bajerna, potpis iskusnog napadač bio bi pravi potez. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading