BUKTI RAT IZMEĐU BARSE I REALA Karvahal i Anćeloti žustro odgovorili Ćaviju
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Izjava Ćavija Ernandeza da Ligu šampiona ne osvaja uvek najbolji tim pokrenula je lavinu komentara, s obzirom da je jasno da je Španac aludirao na trofeje Real Madrida. Ubrzo su se oglasili i Karlo Anćeloti i Dani Karvahal. 

- To je stvar subjektivnog mišljenja. Ali kada osvojite pet od poslednjih devet izdanja Lige šampiona, ne može da se govori o sreći. Da li je Liga šampiona manje fer od Primere. Debata o tome se uvek rasplamsa kada je Real osvoji. Kada neko drugi to učini, maritokratija (zasnovanost na zaslugama) je uvek poštena - rekao je Karvahal.

Sličnu poruku za kolegu sa suprotne strane imao je i Karlo Anćeloti.

- Uvek sam više želeo da osvajam Lige šampiona. Prvenstva jesu važna, ali Liga šampiona je iznad svega. Različita su to takmičenja. Jedno broji 38 utakmica, drugo mnogo manje. U dvomeču od 180 minuta detalji su mnogo važniji. Ponekad priča o sreći krije probleme sa kojima se suočavate i zasluge rivala. Ako kažem da nismo imali sreće protiv Osasune, znači da krijem probleme koje smo imali i kvalitetno izdanje protivnika. Priča o detaljima je važna, u Ligi šampiona možete da postignete tri gola za nekoliko minuta i to se nama dogodilo. To može da vam se dogodi u polufinalu. Sitni detalji se kontrolišu jakim mentaliteom, a Real Madrid je tim koji je najviše vodio računa o detaljima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading