ALO! TIKET NEDELJE Čelsi upisuje prvu pobedu sa novim trenerom, goleade "na čizmi" i Moskovljani u naletu
Foto: Shutterstock

 

Pauza zbog obaveza reprezentacije je završena što znači da se vraća omiljeni period svakog kladioničara - klupski fudbal.

Kako bismo zajedno to proslavili vraćamo se našoj, sada već, redovnoj rubrici sastavljanja predloza za klađenje za vikend pred nama.

Da ne dužimo mnogo...

KRISTAL PALAS - ČELSI (Subota, 16.00) - Engleska 1

Fudbaleri Čelsija gostuju gradskom rivalu po prvi put sa novim trenerom Grahamom Poterom koji će nakon debija u Ligi šampiona, imati priliku da se pokaže u Premijer ligi. 

Vreme je da i "plavci" konačno prorade i pokažu zašto su bili jedni od favorita za titulu ove sezone, tako da što se nas tiče ovde je dvojka prilično zanimljiva opcija.

PREDLOG: 2 (pobeda Čelsija), Kvota: 2,00

 

INTER - ROMA (Subota, 18.00) - Italija 1

Prilično zanimljiv meč i derbi kola igra se u Milanu gde će Inter dočekati Romu. Biće to novi okršaj Žozea Murinja sa bivšim klubom, sa kojim je osvajao i Ligu šampiona.

Očekujemo veliki broj golova, kao što i dolikuje jednom derbiju tako da bez po jednog pogotka u obe mreže, smatraćemo ovo lošim mečom.

PREDLOG: GG (oba tima daju gol), Kvota: 1,70

 

ATALANTA - FJORENTINA (Nedelja, 18.00) - Italija 1

Još jedan prilično interesantan meč igra se u nedelju u Bergamu. Prilično raspucana Atalanta ugostiće Fjorentinu koja još uvek nije uspela da poveže redove od odlaska Dušana Vlahovića.

Dueli ova dva tima u prošlosti su obećavali goleade, a zašto da tako ne bude i ovog puta. Dakle, tri ili više golova ovde ne bi trebalo da budu problem.

PREDLOG: 3+ (zbir golova na meću će biti najmanje 3), Kvota: 1,9

 

NIŽNJI - SPARTAK MOSKVA (Nedelja, 18.00) - Rusija 1

Na krilima ubedljive pobede u kupu protiv Zenita, ekipa Spartaka gostuje Nižnjem u Novgorodu, a pobeda je imperativ ukoliko Moskovljani planiraju da ostanu u trci za titulu.

Nižnji je do sada ostvario tri pobede u šampionatu, ali su sve bile protiv tima iz "donjeg doma", tako da ovde ne očekujemo iznenađenje.

PREDLOG: 2 (pobeda Spartaka), Kvota: 1,70

 

UKUPNA KVOTA: 10,9

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading