Može li Aleksandar Mitrović da sruši najveću kvotu na svetu?
David Davies/PA via AP

 

Na meniju su Lige petice i najbolji klubovi Evrope, a u Mozzartu najveće kvote. Bukmejkeri Mozzarta su za danas ponudili tri promo koeficijenta koja će u svakom trenutku da budu najviša na svetu.

U pitanju je jedinica na Arsenal protiv Fulama, u kojem blista srpski centarfor Aleksandar Mitrović, apsolutno najveća pretnja po gol Tobdžija. Promo kvota je i kec na Hofenhajm u sudaru sa Augzburgom, a za kraj, tu je i dvojka na Genk protiv Serena, koji bi se pobedom u gostima vratio na čelo šampionata Belgije.

ARSENAL - FULAM (SUBOTA, 18.30), KEC 1,43

Ako je prošle sezone Arsenal ostavio svoje navijače bez evropskih kupova, ove je uspeo da dobije pravo igranja u Ligi Evrope. Uprava je potrošila ogromnu svotu novca na novajlije Gabrijela Žezusa, Fabija Vijere i Oleksandra Zinčenka, a početak aktuelnog šampionata protekao je pozitivno. Posle tri kola Arsenal je maksimalan, dao je devet golova i prvi je na tabeli. Danas ima posla sa novajlijom Fulamom i raspucanog Aleksandra Mitrovića. Fulam je lani bio najbolji u Čempionšipu, i uspeo je da treći put u poslednjih pet godina obezbedi promociju. Start u Premijer ligi je uspešanm, jer je neporažen sa pobedom i dva remija.

HOFENHAJM - AUGZBURG (SUBOTA, 15.30), KEC 1,48

Hofenhajm je u prvom kolu Bundeslige izgubio na gostovanju Borusiji Menhengladbah (1:3), ali je potom uspeo da se rehabilituje i zabeležio je dve sjajne pobede. Prvo je Hof na svom terenu savladao Bohum (3:2), a onda je u gostima neočekivano deklasirao Leverkuzen (3:0). Zahvaljujući podvizima, momci Andrea Brajtenrajtera popeli su se na šestu poziciju. I Augzburg je savladao Bajer na gostovanju (2:1), a u dve utakmice kod kuće protiv Frajburga i Majnca, klub je izgubio. Trenutno je bavarski sastav na 10. mestu sa tri boda.

------------------------- Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond-------------------------

SEREN - GENK (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 1,53

Posle serije pobeda Genk će "trljati ruke" narednim rivalom. Domaći Seren ne izgleda kao tim svetske klase, a ne obećava ni njegov bilans kod kuće u poslednjim mečevima. Izgubio je osam od prethodnih 12 susreta na svom terenu, a bio je bez gola u 10 od minulih 12 mečeva na svom tlu. Genk je prejak u svim aspektima igre. S obzirom da je pobedio u poslednja četiri duela trebalo bi da bude više nego u stanju da pobedi Seren.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading