ALO! TIKET NEDELJE "Bušne" odbrane Čelsija i Lestera, groznica Lige šampiona u gradu piva i francuska golgeterska tradicija
Foto: Shutterstock

 

 

Zašto da se ne pohvalimo odmah na početku da smo pogodili prošlonedeljni tiket! Prošla je kvota 11, što je dovoljan razlog da nastavite da nas pratite tokom narednih nedelja.

Mi ćemo se truditi da vam uvek pronađemo najbolje parove koji mogu doneti dobitak. To, naravno, ne možemo garantovati, a na vama je da procenite da li ćete nas poslušati.

No, da pređemo na stvar i na konkretne predloge za predstojeći fudbalski vikend.

ČELSI - LESTER (Subota, 16.00) - Engleska 1

Ekipe Čelsija i Lestera loše su otvorile sezonu. "Plavci" su dobro počeli, pobedili Everton, a onda odigrali nerešeno sa Totenhemom i izgubili od Lidsa prilično ubedljivo. Lester sa druge strane ne muči toliku muku da postigne gol, ali je pobeda još uvek misaona imenica. Oba tima su jako ranjiva, s toga je naša preporuka tipovati na golove, mnogo golova.

PREDLOG: GG (oba tima postižu gol), Kvota: 1,85

 

ČEŠKE BUĐOVICE - PLZEN (Subota, 16.00) - Češka 1

Plzen je pokazao karakter, uspeo da preokrene protiv Karabaha i plasira se u Ligu šampiona, ali ih tamo čeka pravi pakao. Dueli sa Barselonom, Bajernom i Interom garantuju uzbuđenja, ali je pitanje koliko tu češki tim može.

Sigurno da će dobru atmosferu pokušati da naplate na gostovanju ekipi Čeških Buđovica, tako da je po našem mišljenju izvesna pobeda gostiju.

PREDLOG: 2 (pobeda Plzena), Kvota: 1,80

 

NICA - MARSEJ (Nedelja, 15.00) - Francuska 1

Pored duela PSŽ - Monako, sigurno da će meč Nice i Marseja privući veliku pažnju. Dve prilično atraktivne ekipe koje pucaju na visok plasman gotovo uvek kada se sretnu ne ostave navijače bez golova.

Ozbiljna pojačanja na obe strane i raspucani ofanzivni verujemo da će obezbediti po gol na obe strane. U poslednjih četiri od pet međusobnih okršaja ove dve ekipe četiri puta se desilo da padne obe ekipe postignu makar po gol.

PREDLOG: GG (oba tima daju gol), Kvota: 1,75

 

TORPEDO MOSKVA - KRASNODAR (Nedelja, 16.30) - RUSIJA 1

Jako zanimljiv duel novog prvoligaša i Krasnodara koji uvek puca na najviše pozicije. Deluje kao da se Moskovljani, bar za sada, nisu najbolje snašli u Premijer ligi i da još uvek pokušavaju da se priviknu na elitni rang.

Krasnodar je prilično lukava ekipa koja će to umeti da iskoristi. Pored toga, ne treba zaboraviti da Torpedo svoje utakmice igra na tuđem stadionu, tako da je i to prednost gostiju.

PREDLOG: 2 (pobeda Krasnodara), Kvota: 2.10

 

UKUPNA KVOTA: 12.23

Napomena: Kvote su podložne promenama, u zavisnosti u kojoj kladionici sastavljate tiket

*Ovo su samo predlozi i pomoć pri klađenju, naša redakcija nije odgovorna ukoliko pomenuti mečevi ne budu završeni ishodnom kakvim smo želeli

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading