NIKAD SE NE PREDAJEM Aleksandar Mitrović: Na kraju sam uspeo da postignem taj gol posle nekoliko promašenih šansi  (FOTO)
Tanjug/Ap

Napadač Fulama je postigao treći gol od starta sezone u Premijer ligi, a što je najvažnije, ovim poslednjim, u 90. minutu meča sa Brentfordaom doneo je ekipi i prvu pobedu, 3:2 (2:1).

Mitrović je na premijeri u sezoni dva puta zatresao mrežu Liverpula (remi, 2:2), da bi upornost i golgeterski njuh pokazao i ovog popodneva, kada su već svi videli da će Brentford odneti bod iz Londona.

Sjajnim skokom i preciznim udarcem glavom, poslao je loptu u mrežu i tako doneo tri boda svom timu.

- Neverovatan je osećaj. Bio je to dobar derbi meč. Mnogo golova, preokreta, na kraju smo nekako uspeli da ostvarimo pobedu. Otežali smo sebi posao, na kraju uspeo sam da postignem taj gol posle nekoliko promašenih šansi - kaže Mitrović.

Golman Brentforda David Raja je u dva navrata zaustavio Mitrovića, ali nije uspeo iz treće situacije.

- Mnogo mi je otežavao posao. Promašio sam dosta toga, bilo je uspona i padova, ali nikad ne odustajem. Ostao sam smiren i verovao sam do kraja. Menadžer Marko Silva je promenio ovaj klub, to kako igramo i koliko verujemo. Nikad se ne predajemo. Danas smo zaslužili tri boda. Srećni smo zbog prve pobede i što smo neporaženi posle prva tri susreta - zaključio je on.

Zanimljivo je da je reprezentativac Srbije prvi igrač Fulama posle Andrea Šurlea iz 2018. koji je na jednom meču Premijer lige uputio pet udaraca u okvir gola.

Ukupno je šutirao osam puta, ali taj poslednji bio je vredan tri boda.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading