DANI OLMO PREVARIO CEO PROTIVNIČKI TIM Poslužio se lukavstvom koje je rivale skupo koštalo (VIDEO)
Foto: Printscreen

Fudbaleri Bajerna osvojili su Superkup Nemačke nakon spektakularne pobede protiv RB Lajpciga, a jedan od najboljih momenata meča dogodio se kada je Dani Olmo prevario ceo protivnički tim bavarskog giganta. Nekadašnji fudbaler zagrebačkog Dinama poslužio se lukavstvom koje njegovi rivali nisu otkrili na vreme.

U trenucima kada su oni mislili da je španski ofanzivac spreman da loptu izbaci van terena, Olmo se zaustavio na samoj liniji. Tom delu terena pritrčao je Lukas Ernandez, koji je mislio da treba da izvede aut i napravio glupost. Loptu koja je bila na liniji uzeo je u ruke, što je pomoćni sudija odmah i signalizirao.

Nekoliko trenutaka ranije, Bajernov bek Alfonso Dejvis napustio je teren zbog povrede, a navijači i fudbaler RB Lajpciga mislili su da on glumi povredu kako bi u samom finišu susreta trošio dragoceno vreme i sprečio rivala da postigne gol. Zbog toga je Olmo izveo veoma mudar, ali i pomalo prevarantski potez!

Nakon Olmovog poteza Ernandez je uhvatio loptu rukama, a nakon sudijine reakcije postalo mu je jasno da je prevaren. O tome svedoči i pogled koji je uputio ka četvrtom sudiji, a glavnom arbitru su pritrčali ostali fudbaleri Bajerna. Oni u prvi mah nisu shvatili kako su prevareni, ali je na snimku jasno da nisu imali razloga da se bune.

Španac je uspeo da ih prevari, ali njegovom timu to nije bilo dovoljno da osvoji trofej u Superkupu Nemačke.

BONUS VIDEO:

 Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading