VOJVODINA SE NE ŠALI Stiglo najveće pojačanje do sada
FK Vojvodina

Malbašić je prethodno dres Vojvodine nosio od januara 2016. do avgusta 2017. i na 70 utakmica postigao 28 i asistirao za još osam golova.

Krilni napadac vratio se na "Karađorđe" posle pet godina provedenih u Španiji, a ugovor je potpisao u društvu predsednika Vojvodine Dragoljuba Zbiljića.

- Vratio sam se iskusniji, igrao sam pet godina Primeru i Segundu, zahtevne lige Vraćam se u pravom trenutku i na privatnom planu, više nećemo toliko seljakati decu u inostranoj zemlji, tako da smo svi srećni zbog povratka u Srbiju. Za navijače imam identicnu poruku kao i kad sam prvi put dolazio – da očekuju da ću dati sve od sebe, drago mi je što me dočekuju raširenih ruku - izjavio je Malbašić za zvanični sajt Vojvodine.

Bivši fudbaler Rada, Hofenhajma i Partizana raskinuo je ugovor sa Burgosom kako bi se vratio u Novi Sad.

- Prošlo je pet godina, mnogo toga se promenilo, ali moj entuzijazam je ostao isti. Došao sam da pomognem koliko mogu, motivi su inspirisani upornošću i ogromnom željom Vojvodine da me vrati. Ja sam takođe želeo da se vratim i zato mi je drago što su se sve stvari poklopile - zaključio je Malbašić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading